ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD OVIH BROJKI! Snimak zvezde serije "Igra sudbine" pregledan 20 MILIONA PUTA, ni sam se ovome nije nadao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.05.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani Mešić napravio je viralan snimak koji je oduševio svet!

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD OVIH BROJKI! Snimak zvezde serije "Igra sudbine" pregledan 20 MILIONA PUTA, ni sam se ovome nije nadao! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Ammar Mešić

Popularni glumac Ammar Mešić, koji se proslavio ulogom u seriji "Igra sudbine", na putovanju u Veneciji usnimio je uličnog svirača, koji je muziku stvarao sviranjem na čašama.

- Ja rekoh da snimim čoveka kako svira na čašama i upalim kameru da snimam i u sekundi on izgovara kako će da svira na čašama muziku iz Harija Potera. Dobrodošli u Veneciju - napisao je Ammar na ovoj objavi.

Republika

Foto: ATA Images

Ammar Mešić
 

Glumac nije ni slutio da će njegov klip doživeti svetsku popularnost. Za samo par dana, klip ima skoro 2 miliona lajkova, kao i 20 miliona pregleda, čime se Mešić pohvalio.

- Znam da smaram, ali 20 miliona pregleda - napisao je on.   

Republika

Foto: Instagram

Ammar Mešić, objava na Instagramu

Osim ovoga, snimak je prosleđen i skoro milion puta, sačuvan skoro 200.000 puta i broji preko 10.000 komentara. Viralni snimak možete pogledati u nastavku ovog teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading