SNAŽAN ODGOVOR! Radikalan potez FK Partizan posle odluke Sportskog društva da smeni Vučelića i Vazuru!

Autor:

Sport

03.05.2023

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna sreda u Humskoj.

SNAŽAN ODGOVOR! Radikalan potez FK Partizan posle odluke Sportskog društva da smeni Vučelića i Vazuru!

Foto: Starsport

Miloš Vazura i Milorad Vučelić

FK Partizan povukao je radikalan potez posle odluke Sportskog društva da promeni klupsko rukovodstvo i imenuje prinudnu upravu.

U toku burnog dana održana je sednica Skupštine crno-belih, kojoj su prisustvovala 32 člana, a na kojoj je izglasano istupanje iz JSD Partizan.

Takođe, na Skupštini su potvrđeni mandati članovima, uz odbacivanje odluke o smeni uprave, a o svemu će se klub iz Humske oglasiti zvaničnim saopštenjem.

Nezvanično, JSD Partizan je ponovo krenuo u "rat" protiv fudbalske sekcije zbog milionskog duga, usled koga mu je račun u blokadi već pet dana.

Podsetimo da je JSD Partizan smenu predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure obrazložio očajnim rezultatima, posebno tokom prolećne sezone, ali se u fudbalskom klubu nikako ne mire sa ovim potezom. Kako će se cela situacija razrešiti videćemo narednih dana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading