"AKO UBICA NE ODGOVARA, IZAZVAĆE SE LANAC SLIČNIH DOGAĐAJA" Sloba Radanović besan, traži da se nađe način da se KAZNI maloletnik zbog KRVAVOG PIRA na Vračaru!

Autor:

Zabava

04.05.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se obratio putem društvene mreže Instagram i pozvao sve da insistiraju da se pronađe rešenje, kako počinilac jučerašnjeg masakra ne bi prošao nekažnjeno!

"AKO UBICA NE ODGOVARA, IZAZVAĆE SE LANAC SLIČNIH DOGAĐAJA" Sloba Radanović besan, traži da se nađe način da se KAZNI maloletnik zbog KRVAVOG PIRA na Vračaru!

Foto: V. Lukić

Sloba Radanović

Krvavi masakr koji se juče desio u OŠ Vladislav Ribnikar potresao je celu Srbiju, a javne ličnosti su se uključile u raspravu o tome šta treba da se desi sa maloletnikom koji je počinio ovaj zločin. Pevač Sloba Radanović smatra da treba da se pronađe način da on odgovara za krvavi pir i pozvao je medije i javnost da insistiraju na tome.

Republika

Foto: ATA Images

Sloba Radanović

- Najgluplja moguća stvar je to što se konstantno ponavlja da ubica neće moći da odgovara jer je maloletan, to je ono što može da izazove lanac sličnih događaja. Naravno da MORA da se pronađe način da krivac odgovara, prestanite da pričate kako neće odgovarati jer je maloletan. Vršite pritisak da mora da se pronađe način da odgovara za ovaj zločin, da odgovara za to što je učinio - poručio je, između ostalog, Radanović na društvenoj mreži Instagram.

U Srbiji je zbog ove tragedije proglašena trodnevna žalost, počevši od petka, pa sve do nedelje.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sveće za preminule

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sanja

04.05.2023 21:21

Slazem se