"SVE TREBA DA UTIHNE, PREOSTALA NAM JE SAMO MOLITVA" Seka Aleksić izjavila saučešće porodicama nastradalih u KRVAVOM PIRU, pa pozvala na HAPŠENJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.05.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je otkazala svoj nastup u Budvi!

"SVE TREBA DA UTIHNE, PREOSTALA NAM JE SAMO MOLITVA" Seka Aleksić izjavila saučešće porodicama nastradalih u KRVAVOM PIRU, pa pozvala na HAPŠENJE! (FOTO)

Foto: ST/N. Mutić

Zbog krvavog pira na Vračaru u OŠ Vladislav Ribnikar i odluke od trodnevnoj žalosti koju je donela Vlada Srbije, naši pevači masovno otkazuju svoje nastupe, koji su bili planirani za vikend. Među njima se našla i pevačica Seka Aleksić, koja je danas izjavila porodicama nastradalih saučešće. 

Republika

Foto: ATA Images

Seka Aleksić

- Dragi moji, sad nam je svima najmanje do pesme. Pre svega bih želela da izjavim najdublje saučešće porodicama nastradalih. Nastali su trenuci kad sve treba da utihne, stane i kada nam je preostala jedino molitva. Gospod da podari snagu onima koji su ostali bez svojih najmilijih. Neka putu s anđelima i Gospod da im podari rajsko naselje. Nastup u Budvi 6. maja će biti otkazan - poručila je Seka.

Republika

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić izjavljuje saučešće
Pevačica je pozvala i da se uhapse i svi oni koji prave lažne profile u ime maloletnika koji je počinio masakr.
Republika

Foto: Twitter.com

Sekina objava na Tviteru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading