ŠOK-OBRT! Jelena Karleuša najavila OTKAZIVANJE albuma zbog LINČA, isprozivala kolege što je NE BRANE! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila putem storija na društvenom mreži Instagram nakon napada koje trpi poslednjih nekoliko dana!

ŠOK-OBRT! Jelena Karleuša najavila OTKAZIVANJE albuma zbog LINČA, isprozivala kolege što je NE BRANE! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša izazvala je veliku buru u javnosti svojim gostovanjem u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink. Ona od nedelje ratuje sa glumcima koji su se pronašli u njenim izjavama, a u međuvremenu je otkrila i da će njen dugonajavljivani album "Alfa" izaći u avgustu ove godine, ali je i tu došlo do promene plana. 

Naime, zbog uvreda i pretnji koje dobija zbog svojih stavova, Karleuša razmišlja da odloži premijeru albuma, a prozvala je i kolege koji nisu stali u njenu odbranu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša ispred Pinka

- Iskreno razmišljam da otkažem izlazak albuma. Najiskrenije. Duboko sam razočarana kao čovek, kao žena i majka mržnjom u Srbiji. Sve što sam imala da kažem rekla sam, sram vas sve bilo. I vas koji napadate, i vas koji ćutite i gledate. Neću više na ovu temu, niti ću više odgovarati na javne napade. Hvala mojim kolegama što me nisu podržali i u ovom linču - napisala je Karleuša putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Jelena je u međuvremenu obrisala ove storije, a ostavila je samo jedan, gde se zapitala zašto je televizije koje je, kako kaže, napadaju, nisu pozvale u studio, kako bi na sve mogla da odgovori uživo. Jelena je kao svoju profilnu sliku stavila natpis "Ostavite me na miru", ali je i tu fotografiju vrlo brzo promenila.

Republika

Foto: Instagram.com

Profil Jelene Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading