OGLASILA SE PORODICA MIRKA RAŠIĆA! Najmiliji izdali zvanično saopštenje povodom SMRTI, dugova i povrede glave jutjubera!

Autor:

Zabava

24.05.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuberova smrt potresla je celu Srbiju, a njegovi najmiliji su danas izdali saopštenje!

OGLASILA SE PORODICA MIRKA RAŠIĆA! Najmiliji izdali zvanično saopštenje povodom SMRTI, dugova i povrede glave jutjubera!

Foto: youtube.com-Mirko Rasic

Mirko Rašić (33), poznati jutjuber i automehaničar, pronađen je mrtav juče u Surčinu. Odmah su se pojavile spekulacije o uzroku njegove smrti. Neki su sumnjali na samoubistvo, dok su drugi primetili povredu na njegovoj glavi.

Porodica se oglasila, kako bi objasnila da povređa viđena na snimku datira od ranije, osvrnuli su se i na priču o dugovima i pozajmljivanju novca.

Republika

Foto: Instagram.com

Mirko Rašić

- Mirkova povreda glave je nastala 24.04.2023. usled sređivanja studijskog objekta. Snimanje ovog klipa je realizovano 26.04.2023. stoga povreda glave i stvari koji su izrečene u klipu nemaju povezanost sa skorašnjim događajima, niti Mirkovom zdravstvenom stanju. Molimo gledaoce da ne povezuju ove stvari, jer su rečenice izrečene za finansijsko stanje satira koja se vezuje za pojavu automobila iz recenzije. Hvala na razumevanju - stoji u zvaničnom saopštenju njegove porodice.

Mirko je juče pronađen u jednoj hali u Surćinu, a obešeno telo pronašao je njegov kolega, sa kojim je navodno trebalo da se vidi. Istraga će pokazati da li je reč o samoubistvu.

Republika

Foto: youtube.com-Mirko Rasic

Mirko Rašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading