"DRŽALA SI ME U KRILU KAO MALU, NE ODGOVARAJ MI" Jelena Karleuša uzvratila Gorici Popović, ZAPRETILA joj iznošenjem informacija!

Autor:

Zabava

23.05.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukti medijski rat između pevačice i glumaca, koji su se pronašli u njenim prozivkama u emisiji "Hit Tvit"

"DRŽALA SI ME U KRILU KAO MALU, NE ODGOVARAJ MI" Jelena Karleuša uzvratila Gorici Popović, ZAPRETILA joj iznošenjem informacija!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Gorica Popović isprozivala je pevačicu Jelenu Karlešu zbog toga što je osudila njenu branšu u emisiji "Hit Tvit". Glumica je izjavila da pevačicu treba da bude sram što kritikuje glumce, za koje je navela da su uvek bili na strani pravde, nazvala ju je osobom koja širi šund i istakla da oseća veliko gađenje.

Republika

Foto: ATA Images

Gorica Popović

Jelena joj se obratila putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Ne, Gorice, ne. ne na mene, ne odgovaraj mi više, bila si prijatelj moje mame i držala si me u krilu kao malu. Ne odogovaraj mi, da ne bih objavila basnoslovne honorare za serije "Klan" i "Zbornica" koje si dobila od Telekoma, pa da narod vidi kako "teško" živiš! Ili vrati "diktatorskom režimu" pare, pa napadaj Srbiju... Časnije je. Ili misliš da je Telekom narodski kad da milione tebi, a Vučićev ako meni nekada npr. plati za novi album?! - napisala je Jelena.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Karleuše

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Stasa

23.05.2023 22:31

Jelena je u pravu.

Veki

24.05.2023 09:37

Jelena bravo a ti Gorice pokri se usima,muka nam je od kuknjave vas glumaca a dobijate silne honorare,po pravilu bi te pare trebalo dati lekarima koji danonocno spasavaju zivote a ne vama nezahvalnim cirkutantima,jadni vi,jako tezak poso radite,mars bre bitange nezahvalne,gadite mi se,fuj