VELEOBRT PRED PARIZ! Đokoviću treća titula na Rolan Garosu? Nadal u NEVERICI!

Autor:

Sport

23.05.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li Srbin da dođe do pehara kojim bi pretekao legendarnog Španca po broju "slemova"?

VELEOBRT PRED PARIZ! Đokoviću treća titula na Rolan Garosu? Nadal u NEVERICI!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković u Monte Karlu

Srpski teniser Novak Đoković imao je jednu od najslabijih uvertira za Rolan Garos u karijeri, ali bivša austrlijska teniserka Barbara Šet ne gubi veru u vlasnika 22 grend slem titule.

Analitičarka "Jurosporta" istakla je da bi se "kladila" na Noleta, iako je on pao sa prvog na treće mesto ATP liste, a da pritom nije osvojio turnir na šljaci tekuće sezone.

- Nikada ne možete da otpišete Novaka Đokovića sa njegovim iskustvom na Grend slemovima i osvajanje tolikog broja titula. Njegova kretnja i način na koji razmišlja su neverovatni. Ove godine nije bilo idealno. Imao je pauzu posle Australijan opena i nije igrao toliko tenisa. Ove godine je izgubio samo tri meča. Stavila bih novac na Novaka na Rolan Garosu - navela je Barbara Šet.

 

 

Podsetimo da je branilac titule u Parizu Rafael Nadal bio prinuđen da odustane zbog povrede, a Otvoreno prvenstvo Francuske na programu je od 28. maja do 11. juna. Novak je juče napunio 36 godina i čeka ga trnovit put do osvajanja popularnog "kupa musketara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading