ČESTITKE SA SVIH STRANA! Amerikanci i Francuzi sramno UVREDILI Novaka! Rođendanske PORUKE stigle iz Londona i Melburna!

Autor:

Sport

22.05.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas puni 36 godina.

ČESTITKE SA SVIH STRANA! Amerikanci i Francuzi sramno UVREDILI Novaka! Rođendanske PORUKE stigle iz Londona i Melburna!

Foto: Tanjug/AP

Nema sumnje da je najveća Noletova želja da trijumfuje na predstojećem Otvorenom prvenstvu Francuske, dođe do rekordnog 23. Grend slema i povrati prvo mesto na ATP listi.

Pregršt čestitki, komentara i pohvala dobio je Đoković od ranih jutarnjih sati, a među njima dve su zavredele posebnu pažnju.

Organizatori Vimbldona i Australijan Opena oglasili su se na društvenim mrežama i čestitali srpskom asu divan dan, dok su, međutim, čelnici Rolan Garosa i US Opena zaboravili to da učine.

Tako je iz Melburna još rano jutros stigla prvom reketu Srbije iskrena čestitke. Uz objavu na kojem su se podsetili svih 10 Gren slem titula u Australiji, ostavili su i zanimljivu poruku, koja simbolično govori o tom broju.

- Srećan rođendan, Nole! Neka ti dan bude 10/10 - stoji u tvitu Australijan Opena, koji je poželeo Đokoviću sjajan rođendan.

Ekspresno posle toga oglasili su se i čelnici Vimbldona. Fotka sa maestralnom ilustracijom Novaka Đokovića na terasi sa osvojenim trofejima na "Ol Ingland klubu" i oni su mu ostavili poruku za ovaj poseban dan.

Naš sedmostruki šampion danas slavi svoj 36. rođendan - napisali su iz Vimbldona.

 

 

Iako takmičenje na Rolan Garosu startuje već u nedelju, čudno je da su ljudi iz Bulonjske šume zaboravili na Đokovićev rođendan, dok su zaboravni ostali i čelnici US Opena.

Biće zanimljivo videti da li će se do kraja dana oglasiti sa ova dva grend slema i ispraviti "nepravdu" prema srpskom asu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading