NOVAK DANAS SLAVI ROĐENDAN! Đoković puni 36 godina: Treća titula na Rolan Garosu bila bi SAVRŠEN POKLON!

Autor:

Sport

22.05.2023

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radostan dan za porodicu Đoković.

NOVAK DANAS SLAVI ROĐENDAN! Đoković puni 36 godina: Treća titula na Rolan Garosu bila bi SAVRŠEN POKLON!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković sa srpskom zastavom

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković danas puni 36 godina, a ekipa naše redakcije mu od srca želi sve najlepše. Nole proslavlja svoj "divan dan" u jeku priprema za Rolan Garos, na kome "merka" svoju treću titulu, ukupno 23. na grend slem turnirima, kojom bi pretekao Španca Rafaela Nadala sa kojim je izjednačen na "večnoj listi".

Iako ima sada već punih 36 godina, Nole je još uvek u vrhu svetskog tenisa. Štaviše, do danas je držao prvo mesto na ATP listi, na koje se vratio osvajanjem desete titule na Australijan openu, a sada je treći reket sveta, iza Karlosa Alkarasa i novog šampiona Rima Danila Medvedeva.

Đoković drži brojne rekorde i praktično u svim važnim kategorijama dominira u poređenju sa Rafom i Švajcarcem Rodžerom Federerom. Srbin je 387 nedelja bio svetski broj 1, a šansu da se vrati na teniski tron imaće na Otvorenom prvenstvu Francuske. Pored "slemova", osvojio je brojne masters titule i ukupno 93. turnira, zaokruživši impozantnu karijeru, koja i dalje traje.

Novak rođendan tradicionalno proslavlja u krugu porodice sa suprugom Jelenom i dečicom Stefanom i Tarom, a podsećamo da je Otvoreno prvenstvo Francuske na programu od 29. maja do 11. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Lida

22.05.2023 07:43

Srecan Rodjendan i mnogo uspjeha.Vazno je zdravlje a titula ako bude ako ne da smo zdravo.Imas ihr dovoljno.