DOK VAM JE MUŽ BIO AMBASADOR, SRBIJA VAM NIJE BILA LOGOR: Karleuša proglasila Cecu Bojković najvećim licemerom ikada, bukti medijski rat!

Autor:

Zabava

23.05.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Ceca Bojković potkačila Jelenu Karleušu, pa odmah dobila odgovor!

DOK VAM JE MUŽ BIO AMBASADOR, SRBIJA VAM NIJE BILA LOGOR: Karleuša proglasila Cecu Bojković najvećim licemerom ikada, bukti medijski rat!

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša našla se na meti osuda glumaca, zbog izjava u emisiji "Hit tvit", a pevačica im je momentalno odgovorila u svom stilu, na Instagram profilu.

Naime, Ceca Bojković je nedavno prokomentarisala kako su "glumci, koji snimaju, plaćeni za svoj rad, a ne čašćavani za političku podršku, a odmah ju je sačekala žestoka povratna:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

- Od svih glumaca, Vi Ceco da mi odovorite, Vi?! Šta Vi mislite da sam ja, debil? Dok Vam je muž bio ambasador Srbije, koga je imenovao Vučić, sedeli ste pod Vučićevom slikom, gospođo ambasadorko? Tihi i srećni kao bubica! Tada Vam Srbija nije bila logor? U tom logoru ste ipak dobili tetovažu - licemerje! Curi Vam puter sa glave! Obrišite se i da Vas nisam čula - napisala je Jelena.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (9)

Loading
bg

23.05.2023 12:06

Bravo JK , nije ona jedina koja je bila bubica .

Odgovori 18 8
Sara

23.05.2023 17:57

Jeco,carice!!!

Kontraš

23.05.2023 20:17

Ima istine u ovom sto Jelena govori. Zbog čega ne bi i ona bez obzira na zanimanje imala pravo na misljenje. Licemeri smo veliki koji brzo zaboravljaju ko je ko i ko je sta radio u proslosti.

Mira

23.05.2023 21:11

Јелена је у праву 100%..госпоџа амбасадорка није јој фалило ништа сећам се интервјуа кад је причала о свом мужићу и његовом намештењу и како се организују итд итд како јој недостаје Бг...