BUKTI MEDIJSKI RAT! Tamara Đurić uzvratila udarac Jeleni Karleuši, brutalno je izvređala, pa obelodanila njene PRIVATNE FOTOGRAFIJE!

Autor:

Zabava

17.05.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić zapalila društvene mreže novom objavom o Jeleni Karleuši, pljuštale prozivke!

BUKTI MEDIJSKI RAT! Tamara Đurić uzvratila udarac Jeleni Karleuši, brutalno je izvređala, pa obelodanila njene PRIVATNE FOTOGRAFIJE!

Foto: Republika.rs

Sinoć je u emisiji "Amidži šou" došlo do žestokog sukoba između Tamare Đurić i Nadice Ademov na temu tekstova današnjih pesama i njihov uticaj na omladinu, da bi starleta naposletku potkačila i Jelenu Karleušu.

Ovim povodom oglasila se i Jelena, koja je iskoristila ovu raspravu kako bi uzvratila starleti koju je i ranije prozivala, te je nazvala gremlinom iz noćnih mora, kojoj se, između ostalog, mora stati na put.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, TV Pink

 

- Vreme je da stanem u odbranu mojih koleginica, moje branše. Svaki nebitni niko, bez škole, bez zanimanja, bez uspeha, bez ikakvog moralnog pokrića, na Balkanu moze da vređa jednu pevačicu, žensku muzičku zvezdu. I što si veći bizarni niko, što si veći psihopata, dobićeš veću šansu da vređaš u medijima one koje narod voli i podržava, koji časno i rade svoj posao. Medijima je bitan klik, nema selekcije ko uopšte sme da se oglašava i pojavljuje, o zaštiti uspešnih od polusveta i da ne govorim. Način na koji se pevačce vređaju, omalovažavaju, nazivaju pogrdnim imenima, kao kod nas, ne postoji nigde u svetu. Ovde svaki pas može da digne nogu da popi*a, svaka nakaza da priča o izgledu pevačica i svaki ološ daje sebi pravo da sudi o moralu javnih ličnosti. Mediji igraju glavnu ulogu u tome. Ma koliko mediji na zapadu bili surovi, neki uličar nece dobiti prostor da vređa Bijons, Lejdi Gagu, Džej Lo... Ipak postoji zdrav razum i logika reda veličina. Pevačice u Srbiji su profesija ravna boksu! Pevačica je vreća za udaranje, mesto za istresanje, meta svake isfrustrirane budale. Balkan ne postuje velike ženske zvezde u šoubiznisu! Naprotiv, pevačice su u ljudskom, poslovnom, pa i u sek*ualnom smislu žrtve balkanskih poremećenih odnosa. I zato apelujem na medije: Zaštite uspešne ljude od napada polusveta. Uspešni vam ako nista drugo donose novac, polusvet ama baš nista sem zgražavanja i osude. I da, bravo za Nadicu Ademov, gremlinima iz noćnih mora se ne ćuti - istakla je Karleuša u svojoj objavi na Instagamu.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

 

 

Tamara joj, naravno, nije ostala dužna, pa je odmah odgovorila putem svog Instagram profila, a ova objava će definitivno izazvati totalni haos:

- Sto se udaranja tiče, videli smo kako je mužu pokazala udaranje od njegovog kolege po njegovoj ženi, nisam pominjala PEVAčICE, već GOLOGUZE PEVALJKE, PA SE SHODNO TOME I PRONAŠLA. Htela sam da dodam I VAGINALNA PEVALJKA, ali onda ne bi morala da se traži, direktno bih je prozvala. Celoga života vara muževe, te sa obezbedjenjem, pa sa kolegama, napreduje se, reklo bi se, lažni vegan nahranjen pljeskavicama. AKO STE ZABORAVILI, VAGINALNA PEVALJKA JE NEKO KO GODINAMA ŠIRI MRŽNJU I GOVOR MRŽNJE PREKO ISTIH TIH MREZA.
UniŠtila si onako divnog sportistu, jer je ostao jadan zapamćen po njenom izvođenju rođendanske pesme Vranješ. Bila si možda i zanimijiva nekada, dok nisi postala ovoliki poltron I neko ko je sva svoja go*na poojeo posle vređanja i sejanja mržnje na tim istim mrežama. Pa ti si začetnica promocije nasilja i mržnje na mrežama, da se nisi malo uplašila posle svega ovoga, da te neko ne pozove na odgovornost?
Sledece što očekujem je da pošalje Ceci cveće i uputi izvinjenje njoj i njenoj deci, jer je opsednuta i potajno zaljubljena u Cecu, jer je sve ono što ona jadna nikada neće biti.
Ni najveća zvezda, ni dobra majka, jer je u nasledstvo ostavila snimke za istorijski po*no arhiv. Ništa nisi uspela, pevanje ne ide, advokatura ne ide, otvori onli fans i oprobaj se tamo gde si krenula u porno svet. Nemaš težinu, džaba se trudiš, sem u kilogramima.
A što se Nadice tiče, nema ništa veze s njom, devojku ni ne znam, niti znam ko je, to smo utvrdili, a ko je nakaza, utvrdite sami
- napisala je Tamara.

Republika

Foto: instagram.com/tamarasstar89

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
branko1

17.05.2023 22:28

Bravo Tamara,Krmeljusa je dobila ono sto je trazila

Hhjnbvgjknvv

18.05.2023 13:17

Ona je proziva za snimak, a ona ima snimke isto. Hahah