TAMARA ĐURIĆ IMALA BURNU AFERU SA NAŠIM PEVAČEM: On se oženio i dobio decu sa njenom KOPIJOM, sličnost je šokantna! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

15.05.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko se seća jedne od prvih veza u rijalitiju koje su uzdrmale javnost!

TAMARA ĐURIĆ IMALA BURNU AFERU SA NAŠIM PEVAČEM: On se oženio i dobio decu sa njenom KOPIJOM, sličnost je šokantna! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tamara Đurić

Starleta Tamara Đurić je na samom početku 2021. godine dobila ćerku, kojoj je dala ime Tamara, a u prošlosti se naširoko pričalo o njenom ljubavnom životu i mnogi su zaboravili sa kojim pevačem je bila u vezi.

Naime, Đurićeva je 2015. godine učestvovala u rijalitiju "Farma", gde je otpočela burnu vezu sa pevačem Acom Živanovićem. Kako su tada mediji prenosili, oni su pred kamerama imali i intimne odnose, doduše ispod pokrivača, a mesec dana nakon izlaska iz rijalitija raskinuli su vezu.

Spekulisalo se o nekoliko razloga koji su doveli do raskida - prevara, novac.

- Oboje mnogo radimo i nismo imali vremena za nas. Vremenom se stvorila distanca i rešili smo da je bolje ovako, prekinuti na vreme dok se nismo potpuno udaljili. Mi smo ostali u korektnim odnosima - rekao je tada Živanović za domaće medije, a Tamara je izjavila da razlog raskida nije novac.

Republika

Foto: ATA Images/G.G.

Aca Živanović

Nakon ove turbulentne romanse, Aca i Tamara otišli su svako na svoju stranu, a pevač koji je važio za velikog zavodnika je, poput svoje bivše devojke, takođe uplovio u mirnu luku.

Živanović se oženio suprugom Ivanom, sa kojom je 2019. dobio sina, a 2021. godine dobili su i drugo dete. Međutim, ono što su mnogi primetili jeste da pevačeva supruga neodoljivo podseća na njegovu bivšu devojku iz rijalitija, starletu Tamaru Đurić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading