AVION SE ZAPALIO NA LETU MILANA VASIĆA! Pogledajte paparaco fotke sa aerodroma! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

12.05.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš glumac doživeo stravične scene u vazduhu!

AVION SE ZAPALIO NA LETU MILANA VASIĆA! Pogledajte paparaco fotke sa aerodroma! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Glumac Milan Vasić osvojio je publiku svojim talentom i šarmom, te nema sumnje da važi za jednog od najpopularnijih glumaca mlađe generacije. Mi smo ga uhvatili danas na prestoničkom aerodromu "Nikola Tesla" kako vuče kofere, spreman da napusti našu zemlju.

Naime, Vasića je paparaco našeg portala uspeo da usnimi nakon pasoške kontrole, u društvu nepoznatom javnosti, kako sam vuče svoj prtljag, kao sav normalan svet.

Međutim, kako je Vasić podelio na društvenoj mreži Instagram, tokom leta desila mu neprijatnost. Naime, glumac je objavio "stori" iz aviona, te svoje pratioce zabrinuo uznemirujućem porukom.

- Sve je bilo sjajno, dok se motor nije zapalio - napisao je Milan uz kratak video snimak iz vazduha, dok se krilo aviona zaista dimilo.

Foto: Luka Tomić

Milan Vasić

 

Da li je u pitanu samo šala, te je "dim" posledica vetra ili je glumac zaista doživeo nezgodu tokom leta, presudite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading