"NAJSUJETNIJA OSOBA NA ESTRADI" Kristina Kovač odbila da podrži našeg predstavnika na Evroviziji, Srbi je NAPALI na svim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.05.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i kompozitorka je podržala grupu iz Slovenije, a mnogi smatraju da je to uradila zbog toga što pesma koju je napisala nije pobedila na PZE!

"NAJSUJETNIJA OSOBA NA ESTRADI" Kristina Kovač odbila da podrži našeg predstavnika na Evroviziji, Srbi je NAPALI na svim mrežama! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Amir Hamzagic/ATAImages

Luke Black, Kristina Kovač

Sinoć se u Liverpulu održalo drugo polufinalno veče Evrovizije, u kojem su nastupili i predstavnici Slovenije, grupa "Džoker Aut". Članovi ovog benda zbližili su se i sa našim predstavnikom, Lukom Blekom, a posebno frontmen Bojan Cvjetićanin, koji je i sam sprskog porekla. Njima je podršku pružila i Kristina Kovač, naša kompozitorka i pevačica. Ona je okačila njihovu fotografiju, a u opisu napisala reči podrške.

Bravo, bre! Slovenci do pobede! Iako se ne zanosim da je išta više igde fer, pobeda ovih momaka bi bila prava stvar. Svaka čast, momci, braćo Slovenci! Ima da se oderemo od glasanja u subotu, zaslužili su! - napisala je Kristina.

 

 

Kristina je i nakon prolaska grupe u finale pružila reči podrške mladim Slovencima.

- Bravo, braćo Slovenci. Moja mala porodica i ja u subotu glasamo za vas iz Stokholma! Odvalili ste i nastup, i pesma je fantastična, a vi ste preslatki - napisala je Kristina i stavila im srce.

Ono što su korisnici društvenih mreža u Srbiji primetili je i da ona nije javno podržala našeg predstavnika, zbog čega su je napali. Naime, oni su kompozitorku napali da to nije uradila jer je Luka pobedio na PZE, a ne mlada Nađa Ordagić, čiju je pesmu Kristina napisala.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Kristina Kovač i Nađa Ordagić

"Da li ovo Kristina Kovač neće da glasa za Luku zato što je pobedio Nađu?", "Htela je da naglasi da će glasati samo za njih, posvetila im je IG post, a Luki nije čestitala ni pobedu na PZE", "Slovenci su moji favoriti, ali ovo nema veze sa njima", "Ju, jeziva je, haos", "Koliko je samo jadna", "Najsujetnija osoba na estradi", samo su neki od komentara na Tviteru, dok se slični nižu i na Instagramu.

 

 

Kristina nije ostala dužna na prozivke, pa se nekoliko sati nakon ove objave obratila svojim pratiocima, takođe putem Instagrama.

- 'Bro jutro, radni narode sveta! Petak, sreća, sreća, radost, pićence sa kolegama posle posla, a i malo podsećanje - nacionalno poreklo krvnih zrnaca ovoj ženi nikada nije bilo kriterijum za davanje podrške i neće da krene ni sad. Svet je moj dom, a sama sebi sam, uz svoje korenje, visoke kriterijume, kako prema sebi, tako i drugima, i iskustvo, jedini sudija toga šta i koga ću da podržim. Da je suprotno od toga, niti bih bila ovde gde jesam, niti bih noću spavala mirno kao beba. Kapirate? Sad nek počne petak! - napisala je Kristina.

 

 

Za razliku od Kristine, pevačica Marija Šerifović, koja je pobedila na Evroviziji, istakla je da bi volela da pobedi predstavnica Švedske Lorin, ali je i pozvala sve da glasaju za našeg predstavnika. Finale Evrovizije će se odigrati u subotu, a Luk nastupa pod rednim brojem 5.

Republika

Foto: RTS printscreen

Marija i Luk Blek

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading