PLAKALA SAM, TRESLA SE I GOVORILA MU DA PRESTANE! Potresno svedočenje polaznice škole Mike Aleksića: Silovao me dva puta, više puta zlostavljao!

Autor:

Hronika

12.05.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem sudu u Beogradu danas je izjavom oštećene nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću povodom optužbi za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole.

PLAKALA SAM, TRESLA SE I GOVORILA MU DA PRESTANE! Potresno svedočenje polaznice škole Mike Aleksića: Silovao me dva puta, više puta zlostavljao!

Foto: Tanjug

Oštećena I.V. je odgovarajući na pitanja advokata odbrane Zorana Jakovljevića ispričala mučne detalje, kako tvrdi, seksualnog uznemiravanja Mike Aleksića

Svedok tvrdi da je Aleksić silovao dva, a zlostavljao više puta. 

I.V. je rekla da je tokom tih radnji plakala, tresla se i govorila Aleksiću da prestane i da to ne radi, ali je on, kako tvrdi, nije slušao. 

Republika

Foto: Dragan Kadić

Miroslav Mika Aleksić

Pričajući o Aleksićevoj supruzi koja je takođe predavala u toj školi glume, svedok je rekla da smatra da je ona dobra žena, da je volela da ide na njene časove, ali da misli da je i ona izmanipulisana od strane Aleksića.

Dodala je da je Aleksića doživljavala kao najbližeg člana svoje porodice, a da je bila ljuta i ponižena što se bojala i nije bila dovoljno jaka da nekom tada kaže šta joj se dešava.

Istakla je da se uznemiravanje dešavalo u periodu od novembra 2018.godine do maja 2019.godine. 

Odgovarajući na pitanja sudije, I.V. je navela da je Aleksić zloupotrebio njeno poverenje, jer ju je poznavao i pretpostavio da je slaba i da neće nikom da kaže šta se dešavalo. 

Sledeće suđenje zakazano je za 16. jun kada bi trebalo oštećena M.Đ. da svedoči. 

Foto: Tanjug/AP

Miroslav Mika Aleksić

Okrivljeni je u sud stigao sa slobode, pošto mu je 10. marta prošle godine ukinut kućni pritvor u kom je bio od 10. septembra 2021. godine.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara 2021.godine i do 10. septembraje bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta ukinut i kućni pritvor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading