"ŽIV NEĆEŠ IZAĆI IZ ZATVORA" Kariću nakon prebijanja Šavije opasni momci spremaju PAKLENU OSVETU koja ledi krv u žilama!

Autor: P. R.

Zabava

10.05.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sterfan Karić se, kako se saznaje, neće lako izvući!

"ŽIV NEĆEŠ IZAĆI IZ ZATVORA" Kariću nakon prebijanja Šavije opasni momci spremaju PAKLENU OSVETU koja ledi krv u žilama!

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com/natasa.savija

Stefanu Kariću u petak je produžen pritvor na trideset dana jer se sumnjiči da je pretukao Natašu Šaviju i naneo joj teške telensne povrede zbog kojih starleta još uvek ima stravičnih problema, o čemu je Republika već pisala.

Kako se saznalo, Karić nije priznao krivicu, a zadržavanje mu je produženo kako bi se sakupili svi dokazi i iskazi. Međutim, Šavija je navodno poznata kao neko ko se druži i sa momcima koji su sa druge strane zakona, a koji su besni na Stefana jer je pretukao Natašu, pa su rešili da mu se osvete.

Republika

Foto: Instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija pretučena

Naime, njegov otac Osman svakodnevno dobija razne pretnje preko društvenih mreža, a među njima su i starletini drugari koji su mu napisali da prenese sinu kada mu ode u posetu da se neće lako izvući i da mu je sigurnije da bude iza rešetaka.

- Kada istekne mesec dana, Karić će izaći opet pred tužioca i tada će mu biti saopšteno da li će biti pušten da se brani sa slobode ili će mu produžiti pritvor. Njegov otac i majka, kao i maćeha, su očajni, a Osman svakodnevno dobija razne pretnje preko društvenih mreža. Znam da su pojedini Natašini drugari kivni i da jedva čekaju da se osvete Stefanu. Neki od njih su sa lažnih profila slali Karićevom ocu preteće poruke, a neki su, oni malo opasniji po gradu, ispričali da se neće lepo provesti i da neće živ izaći iz pritvora. Nataša poznaje neke momke koji su u zatvoru, međutim, oni do Stefana za sada ne mogu da dođu, ali sam čuo da su i oni spremni na osvetu. Biće čupavo - kaže izvor upućen u ovu priču za Star.

Republika

Foto: Republika.rs, ATAImages

Nataša Šavija, Osman Karić i Stefan Karić

Inače, Šavija se nedavno oglasila za naš portal i otkrila kako se oseća nakon što je operisana i napustila bolnicu, te istakla da se njeno zdravstveno stanje dosta zakompikovalo.

- Nikad gore se osećam! Otpustili su me iz bolnice, međutim rana kod oka mi se inficirala i zagnojila, imala sam temperaturu. Upravo sam došla iz bolnice, gde su mi cedili gnoj, to je bilo jezivo, a bolovi su sve jači. Ja rečima ne mogu da opišem kako se osećam i ne znam kakva ću iz svega ovoga izaći, ni psihički ni fizički. Predložili su mi ponovno zadržavanje u bolnici, ali ja više to silno bodenje iglama ne mogu da podnesem, pa su mi dali oralne antibiotike do kontrole sutra. Ako ne bude poboljšanja, opet ću ostati u bolnici. Da će biti ovakva agonija, nisam ni sumnjala. Ni najgorem neprijatelju ovo ne bih poželela! A kamoli nečijoj neduznoj kćerki, sestri, majci.. bar da znam da sam nečim ovo zaslužila - rekla je Nataša za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading