U MINUT DO 12: Oglasio se Partizan - važna objava pred početak MAJSTORICE protiv Reala!

Autor:

Sport

10.05.2023

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će pokušati da naprave veliki podvig u Madridu.

U MINUT DO 12: Oglasio se Partizan  - važna objava pred početak MAJSTORICE protiv Reala!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana posle meča protiv Reala

Košarkaši Real Madrida dočekuju u sredu, od 21 čas, ekipu Partizana, u petoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige.

Crno-beli su posle dva meča imali neočekivanu prednost, ali je tuča krajem drugog susreta znatno uticala na nastavak ove serije, a "parni valjak" u dva meča u Beogradu nije uspeo da izbori plasman dalje, pa će sada taj poduhvat juriti u Madridu, u Vizink centru.

Sada se serija vraća u Madrid, a par desetina minuta pred početak spektakla u prestonici Španije, oglasili su se iz Partizana važnom objavom.

- Vidimo se na Kališu! - stoji u objavi na društvenoj mreži Tviter.

Jasno je da crno-beli misle na organizovano zajedničko gledanje, koje su iz ovog kluba svojim navijačima omogućili na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan.

Tu su se gledale i utakmice broj tri i četiri, kada su navijači napravili sjajnu atmosferu, posebno u prvom meču u prestonici Srbije, a jasno je da će se i sada okupiti nekoliko hiljada ljudi, s obzirom da se utakmica ne igra u Beogradu.

Podsećamo, ovaj duel možete pratiti u live blogu na portalu "Republika.rs".

Pobednik ovog susreta će izboriti plasman na F4 Evrolige, gde će u polufinalu odmeriti snage sa Barselonom, 19. maja u Kaunasu. U drugom polufinalu će se sastati Olimpijakos, zajedno sa pobednikom majstorice u kojoj se večeras sastaju ekipe Monaka i Makabija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading