VERUJEMO U PROLAZ: Partizanovi stranci nemaju dilemu - "Naći ćemo recept za Tavaresa!"

Autor:

Sport

08.05.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-bele očekuje neverovatno bitan duel.

VERUJEMO U PROLAZ: Partizanovi stranci nemaju dilemu - "Naći ćemo recept za Tavaresa!"

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana Real Madrida odigraće u sredu, od 21 čas, peti meč četvrtfinalne serije Evrolige, nakon čega će biti poznato koja ekipa će na megdan Barseloni u polufinalu elitnog takmičenja.

Crno-beli su slavili u prva dva meča u Madridu, ali je u finišu drugog došlo do velike tuče, koja je uslovila suspenzije i znatno uticala na dalji tok ove serije. Madriđani su uspeli da se vrate, naprave dva brejka u Beogradu, tako da se sada sve rešava u prestonici Španije

Pred duel u Vizink centru svoja očekivanja su izneli i Matijas Lesor i Dante Egzum.

- Očekujem tešku utakmicu, igramo za fajnal-for, nismo uspeli kod kuće da dođemo do te pobede, ali srećom imamo još jednu šansu. Kako da zaustavimo Tavaresa? Ne mogu da otkrivam plan, ali naći ćemo način da ograničemo njegov doprinos utakmici. Nije lako igrati protiv njega. Neću da kažem da idemo tamo kako ćemo ih sigurno pobediti, samo hoćemo da budemo onakvi kakvi jesmo. Tako možemo da pobedimo bilo koga na bilo kom terenu. Videćemo šta će biti - rekao je Lesor.

Foto: Starsport

Matijas Lesor i Kevin Panter

Dodao je i da će njegoom timu dosta značiti povratak Kevina Pantera, koji je prethodne dve utakmice propustio zbog suspenzije.

Panter? Videćemo u petom meču, ne mogu da predvidim, on je sjajan igrač i naš lider, može da pogodi šuteve, tako da će sigurno dosta promeniti - dodao je centar iz Francuske.

Sa druge strane, Egzum je izjavio da njegov tim veruje u trijumf.

Duga je ovo serija, bila je uspona i padova, vodili smo 2-0 i znamo da je moguće da pobedimo. Kevin Panter? Njegova igra savršeno odgovara onome što mi hoćemo da igramo kad oni igraju zonu, kad može da šutira. On je naš kapiten i značajan je na terenu - rekao je Egzum.

Podsetimo, pobednik ovog duela će se plasirati na F4 turnir, koji ove sezone traje od 19. do 21. maja u Kaunasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading