TEŠKO ODRASTANJE HALIDA MUSLIMOVIĆA: Otac bio na ivici egzistencije zbog kredita, ove reči teraju suze na oči!

Autor:

Zabava

08.05.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač potiče iz radničke porodice, pa svoje početke pamti kao finansijski teške.

TEŠKO ODRASTANJE HALIDA MUSLIMOVIĆA: Otac bio na ivici egzistencije zbog kredita, ove reči teraju suze na oči!

Foto: Republika

Halid Muslimović

Pevač Halid Muslimović važi za jednog od najboljih pevača bivše Jugoslavije, a kako potiče iz radničke porodice, svoje početke pamti kao finansijski teške, pa mu je prvu gitaru otac kupio tako što je podigao kredit.


- U mojoj kući se uvek slušala muzika, ali nikada normalno, nego malo jače, tako da je sve odzvanjalo. Kada sam kasnije pošao u srednju školu, onda mi je otac kupio gitaru na kredit, sećam se, i danas imam tu gitaru. Počeo sam da pratim Šabana Šaulića, Zorana Kalezića i druge pevače. Bio sam pevač koji je kopirao svakog, u svemu tome se kasnije izrodio moj vokal - rekao je on u emisiji "Grand parada", pa dodao:


- Pevao sam i pop i zabavnu muziku. Počeo sam u kafani, pa sam svirao u hotelima, tu sam zaradio novac, pa sam platio sebi prvu singlicu.

Foto: Republika

Halid Muslimović

 


Halid ne krije i koliko je srećan što se bavi onim što najviše voli.


- Potrefilo mi se da radim ono što volim i živim od toga. Bog me je nagradio i to je najlepše što se može desiti. Što se popularnosti tiče, moja pesma je popularnost, znači ako ona ostane, tu sam i ja - zaključio je pevač.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading