NE STIDI SE POČETAKA! Rajović ogolio dušu: Bio sam na hlebu i jogurtu, nisam imao ni za paštetu

Autor:

Zabava

07.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban otkriva da je na nagovor harmonikaša Dragana Taškovića Tašketa odlučio da ostavi sve, te da dođe u Srbiju i oproba se kao pevač.

NE STIDI SE POČETAKA! Rajović ogolio dušu: Bio sam na hlebu i jogurtu, nisam imao ni za paštetu

Foto: Melina Gvero

Melina Gvero

Boban Rajović se ne stidi svojih početaka i nemaštine, već je u razgovoru za Srpski telegraf priznao da je jedva sastavljao kraj s krajem, te da je bukvalno jedva preživljavao kada je iz Danske došao u Beograd.

Foto: photo Melina Gvero

 

Naime, pevač za naš list priznaje da je iznenada doneo tu odluku, a da je pre toga radio u Danskoj kao taksista, ali da je na nagovor Dragana Taškovića Tašketa odlučio da sve tamo ostavi, te dođe u Srbiju i oproba se kao pevač.

- Počelo je s amaterskim takmičenjem u Podgorici gde sam pobedio, pa se opet vratio u Dansku. Tad mi je Taške, kad su gostovali tamo on i Viki, rekao: "Ne znamo šta čekaš, vrati se u Beograd i počinji s pevanjem." Bukvalno sam parkirao taksi u tri sata ujutro pred bratovom kućom, ostavio mu ključ i rekao: "Ja idem" i tad sam stvarno došao u Beograd bez centa i počeo da radim. Luda glava i vera u sebe, samo to sam tada imao, nisam imao nikoga i ništa, snalazio sam se, upoznavao ljude - počeo je Boban svoju priču za naš list i otkrio da nije imao šta da jede, ali da mu je drago što je kroz sve prošao u životu:

- Živeo sam u Sarajevskoj ulici, preko puta Palate, sa Bojanom Marovićem, koji je bio tada tinejdžerska zvezda i Edom Abdovićem, poznatom po hitu "Čudna žena beše Vera". Zvali su nas crnogorski klan. Jeli smo hleb i jogurt, nismo imali ni za paštetu. Kad otvorimo frižider, on prazan, Bojan bi popio i pojeo sve, pa se posvađamo i tako. Sad mi je drago što sam prošao sve to.

Nakon toga Rajović je otkrio ko ga je uveo u svet estrade, te ko mu je finansijski mnogo pomogao. Ne krije da je bio u dugovima do guše, te da pozajmljene pare nije lako vratio.

- Prvi koji me uveo u svet estrade i koji me upoznavao sa ljudima bio je Rođa Raičević, upoznao me sa Kopcem, Konom, Jelenom Jevremović, Sanjom Ilić. Došao sam bez ičega u Beograd. Kad su mi rekli koliko šta košta, ja zovem nazad u Dansku, tražim, pozajmim. Bogami, bila je to pozamašna svota novca koju sam dugovao, nadao sam se da ću od jednog hita sve vratiti, međutim, nije to išlo tako lako. Nisam se snašao u poslu odmah, bili su mi potrebni menadžeri, onda sam se opet vratio u Dansku da zaradim na taksiju, pa se vraćao i ulagao, tako je krenulo. Bilo je mnogo teških trenutaka, ali svoj život nikako ne bih menjao. Da se sada rodim, sve bih opet ponovo.

Foto: ATA Images


Snimiću film o sebi, ja ću biti glavni glumac

Rajović ističe da ozbiljno razmišlja o tome da snimi film o svom životu, te otkriva da bi glavna uloga pripala upravo njemu.- Film je nešto o čemu razmišljam o budućnosti. Pričao sam sa glumcem Tihomirom Stanićem, razmenili smo iskustva životna, priče životne, on mi je dao neke ideje za moju autobiografiju i film, stvarno moj život može biti dobar film. Glavnu ulogu bih igrao ja. U nedoumici sam još, da li da to bude dokumentarac, odgledao sam sve - Prislija, Kvina.

BONUS VIDEO:


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading