SLAVNI PEVAČ SILOVAN U DETINJSTVU! 30 godina je ĆUTAO, a onda u pesmi do detalja OPISAO jezivi događaj - porodica ŠOKIRANA SAZNANJEM!

Autor:

Zabava

17.08.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Slavni pevač u detinjstvu je preživeo jezivu traumu od koje se nikad nije oporavio.

SLAVNI PEVAČ SILOVAN U DETINJSTVU! 30 godina je ĆUTAO, a onda u pesmi do detalja OPISAO jezivi događaj - porodica ŠOKIRANA SAZNANJEM!

Foto: Youtube printscreen

Čuveni tridesetpetogodišnji pevač i frontmen benda “Mumford & Sons”, Markus Mamford, rešio je da javno progovori o najbolnijim trenucima iz svog života i teškim događajima koji su ostavili dubok trag.

Naime, pevač je nakon tri decenije tišine rešio da u javnost iznese sve ono što ga je mučilo od detinjstva.

Foto: Youtube printscreen

Markus Mamford

 

Markus je objavio pesmu “Kanibal” u kojoj opisuje strašan događaj koji mu se dogodio kada je imao svega šest godina - pesma na direktan način govori o silovanju, a ovo je njegov način da se suoči sa traumom koju je preživeo.


- Još uvek to mogu okusiti i mrzim to. To nije bio izbor u umu deteta i ti si to znao - tako počinju reči pesme.

- Imao sam šest godina kada sam bio seksualno zlostavljan. To nije bio niko iz porodice, niko iz crkve, što bi većina ljudi pretpostavila. Ali o tome nikome nisam pričao, do dana danas, a prošlo je 30 godina od nemilog događaja - rekao je Markus i dodao:

- Nisam rekao ni svojoj majici, odslušala je pesmu i pitala me je “o čemu je pesma”, odgovorio sam da se radi o zlostavljanju. Bila je šokirana. Video sam kod nje potrebu da me zaštiti i pomogne. Užasno je, što je moja majka saznala preko pesme, šta mi se desilo.

Foto: Youtube printscreen

Markus Mamford

 

Markus je sa glumicom Keri Maligen dobio dvoje dece i supruga ga je savetovala da potraži profesionalnu pomoć posle turneje 2018. godine kada je, kako je rekao, “dotakao dno”.

- Ispričao je da je u toku terapije sa specijalistom za traume svaki put povraćao kada bi se prisećao događaja iz detinjstva. Sve vreme sam potiskivao sećanja i prirodno je da te stvari izađu na videlo. Ceo život sam imao problem sa disanjem, a nije astma, već samo da dođem do daha. Vremenom sam shvatao zašto - izjavio je Markus i objasnio:

-To je pesma o sramoti, desi vam se nešto zbog čega žalite, ne može se objasniti niti da vratite vreme.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading