EVROLIGA PRESEKLA: Loše vesti za Partizan, poznato ko sudi majstoricu!

Autor:

Sport

09.05.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na parketu će se naći vrlo iskusna sudijska trojka.

EVROLIGA PRESEKLA: Loše vesti za Partizan, poznato ko sudi majstoricu!

Foto: Starsport

Dante Egzum protiv Reala

Košarkaši Partizana i Real Madrida odigraće u sredu, od 21 čas, peti meč četvrtfinalne serije Evrolige, nakon čega će biti poznato koja ekipa će na megdan Barseloni u polufinalu elitnog takmičenja.

Crno-beli su slavili u prva dva meča u Madridu, ali je u finišu drugog došlo do velike tuče, koja je uslovila suspenzije i znatno uticala na dalji tok ove serije. Madriđani su uspeli da se vrate, naprave dva brejka u Beogradu, tako da se sada sve rešava u prestonici Španije.

Pod uticajem druge utakmice i skandala koji je obeležio kraj tog meča, sve oči su bile uprte u Evroligu i njihovu odluku ko će suditi majstoricu dva velikana evropske košarke. Na kraju, odlučeno je da trojac vrlo iskusnih sudija deli pravdu u ključnom meču.

Ukrajinac Boris Rižik, Letonac Olegs Latiševs i Francuz Mehdi Difala sudiće peti meč četvrtfinala plej-ofa košarkaške Evrolige između Reala i Partizan, saopšteno je na zvaničnom sajtu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Rižik, inače prvi sudija ovog duela, je zajedno sa Difalom već sudio u ovoj seriji, i to u trećoj utakmici, kada su Madriđani slavili sa 82:80, što svakako nije dobar znak pred ovaj susret.

Takođe, i Latiševs je već delio pravdu u ovoj seriji, a on je bio na parketu u drugoj utakmici, kada se već pomenuti incident desio. Tada su crno-beli slavili, rezultatom 95:80.

Podsetimo, pobednik ovog duela će se plasirati na F4 turnir, koji ove sezone traje od 19. do 21. maja u Kaunasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading