NEZAPAMĆEN PREVID SUDIJA: Ovo NIKADA nije viđeno u Evroligi, nestvarna scena u Areni! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.05.2023

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo će se pričati o ovoj sudijskoj greški.

NEZAPAMĆEN PREVID SUDIJA: Ovo NIKADA nije viđeno u Evroligi, nestvarna scena u Areni! (VIDEO)

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Real

Košarkaši Real Madrida su savladali ekipu Partizana sa 85:78 (27:15, 18:27, 16:13, 24:23) i time izjednačili na 2:2 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Madriđani su do druge pobede u Beogradu stigli u neizvesnoj završnici, a koš odluke je postigao Valter Tavares, koji je na 52 sekunde do kraja poentirao uz faul, nakon skoka u napadu.

Nakon tog koša, Real je stigao do prednosti od pet poena razlike, a vrlo lako je u tom trenutku moglo biti samo +2 za madridski klub, da je krajem prvog poluvremena Danilo Anđušić malo ranije uputio šut ka košu.

Naime, srpski bek je napravio jedan dribling više, pogodio je trojku sa gotovo pola terena, ali je ona poništena, jer je Anđušić šutnuo posle zvuka sirene. Ipak, ono što je prethodilo šutu je stvarno teško za objasniti.

Sudijska trojka, koju su činili Gitis Vilijus, Robert Lotermozer i Karmelo Paterniko nije videla da je u ovom napadu Partizan imao čak šest igrača na terenu. Jedan od momaka u crno-belom dresu nije napustio teren, već je ostao na njemu, pa je u poslednje dve sekunde druge četvrtine ekipa Željka Obradovića napadala sa šestoricom.

Ova situacija je promakla svima u hali, a najbitnije od svega klubi Reala, kao i sudijskoj ekipi. Ipak, na kraju ovo nije uticalo na krajnji ishod, jer nije pao koš iz ovog previda.

Sada se serija ponovo vraća u Madrid, gde ćemo u sredu videti majstoricu, a pobednik će obezbediti plasman u Kaunas, na F4 turnir Evrolige, gde u polufinalu čeka Barselona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading