VIŠE NEMA DILEME: Poznato kada Partizan i Real igraju MAJSTORICU!

Autor:

Sport

04.05.2023

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će morati težim putem do završnog turnira.

VIŠE NEMA DILEME: Poznato kada Partizan i Real igraju MAJSTORICU!

Foto: Starsport

Košarkaši Real Madrida su savladali ekipu Partizana sa 85:78 (27:15, 18:27, 16:13, 24:23) i time izjednačili na 2:2 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Madriđani su do druge pobede u Beogradu stigli u neizvesnoj završnici, a koš odluke je postigao Valter Tavares, koji je na 52 sekunde do kraja poentirao uz faul, nakon skoka u napadu.

Goste iz Madrida je do pobede predovdio Valter Tavares, sa 15 poena i sedam skokova, a isti poenterski učinak je imao i Adam Hanga. Jedan manje su dodali Gabi Dek i Džanan Musa.

Foto: Starsport

Dante Egzum i Valter Tavares u duelu

Sa druge strane, Partizanu nije pomogla ni nestvarna partija Zeka Lideja, koji je postigao 25 poena, dok je na 18 stao Janis Papapetru.

Sada se serija ponovo vraća u Madrid, a poznato je i kada će taj meč biti odigran.

Naime, odlučujući duel Reala i Partizana će biti odigran u sredu, od 21 čas, u Vizink centru, a pobednik tog meča će izboriti plasman na F4 turnir u Kaunasu, gde će se u polufinalu sastati sa ekipom Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading