FUDBALERI KOPAONIKA 1931 NASTAVILI SU SERIJU POBEDA: Krupnim koracima ekipa ide ka višem rangu!

Autor:

Sport

04.05.2023

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogla je pobeda da bude i ubedljivija, ali je bitno da se pišu nova tri boda.

FUDBALERI KOPAONIKA 1931 NASTAVILI SU SERIJU POBEDA: Krupnim koracima ekipa ide ka višem rangu!

Foto: OFK Kopaonik 1931 Brus

U okviru 29. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Mladosti iz Donjeg Katuna ugostila je sastav OFK Kopaonika 1931, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 6:0.

Republika

Sastav Kopaonika je u ovaj duel ušao sa liderske pozicije, dok je ekipa Mladosti sa 23 osvojena boda bila na deobi 13. mesta u ligi.

Tokom prvog dela igre gotovo da nije bilo ozbiljnijih šansi na obe strane, najviše duela viđeno je na sredini terena.

Prva prava prilika viđena je na isteku pola sata igre kada je igrač gostiju, Zdravković izašao sam ispred golmana domaćina, ali njegov šut nije pronašao put do gola.

Pred sam kraj prvog poluvremena posle prodora po levoj strani, Danilović ostavlja povratnu loptu na peterac gde je zahvata Predrag Vukojević i rutinski je šalje u mrežu, 1:0 za Kopaonik.

Republika

Foto: OFK Kopaonik 1931 Brus

Startna postava OFK Kopaonika 1931

Posle samo četiri minuta od starta drugog dela igre gosti dupliraju svoju prednost. Odličnu akciju Kopaonika započeo je Danilović, nastavljena je preko Vilimonovića koji centaršutem pronalazi Nemanju Zdravkovića, a on šalje loptu u mrežu golmana Živića, 2:0. 

"Pali" su domaći igrači posle dva gola zaostatka, što je dobro došlo gostima koji su krenuli da diktiraju tempo utakmice. Nizale su se prilike pred golmanom Mladosti, ali je novi pogodak viđen deset minuta pred kraj meča. 

Milan Danilović, ponajbolji akter ovog susreta je "nanizao" tri igrača Mladosti, izašao je sam ispred golmana Živića i poslao je loptu iza njegovih leđa, 3:0 za Kopaonik, aplauzi publike za Danilovića. 

Mladost (Donji Katun) - OFK Kopaonik 1931 0:3 (0:1)

Mladost: Živić, Ma. Jovanović, Savić (od 46' Stevanović), Branković, Ristić (od 80' Milenković), I. Jovanović, M. Petković (od 80' Ml. Jovanović), Vasić, Blagojević, Miljković, A. Petković

OFK Kopaonik: Nikolić, N. Knežević, U. Knežević (od 46' Mitrović), Danilović (od 80' Stanisavljević), N. Đokić (od 61' S. Đokić), Vilimonović (od 80' Terzić), Vukojević, Živanović, Burgić, Zdravković, Mehmedi

Posle nove pobede, trener OFK Kopaonika 1931, Vojče Marković je poručio:

- Pre svega čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri, kao i mojim momcima na pobedi. Teška utakmica je iza nas, ali nama je svaki meč finalni. Takav pristup moramo imati od početka pa do kraja samog susreta, imamo svoj cilj i idemo ka njemu, a to je viši rang.

Ovim trijumfom sastav Kopaonika ostao je na liderskoj poziciji, prednost u odnosu na prvog pratioca je i dalje jedan bod, ali uz meč manje u odnosu na njega.

U sledećem kolu ekipa Kopaonika dočekuje Vinogradar iz Riljca, dok sastav Mladosti gostuje Velikoj Drenovi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading