PODELA BODOVA U BRUSU: Andrejić i Pavlović po dva puta slali loptu u mrežu suparničkog tima!

Autor:

Sport

04.05.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje mladog Đorđa Lazića za čistu desetku!

PODELA BODOVA U BRUSU: Andrejić i Pavlović po dva puta slali loptu u mrežu suparničkog tima!

Foto: FK FUD

U okviru 29. kola Prve rasinske okružne lige ekipa FUD-a iz Brusa ugostila je sastav Sloge iz Lozne, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 4:1.

Republika

Još se malobrojna publika nije smestila na svoja mesta, a gosti iz Lozne su poveli. Naime u četvrtom minutu jedno dubinsko proigravanje prema Andrejiću koji beži čuvarima i rutinski matira nemoćnog Vučkovića.

Radovali su se gosti samo tri minuta jer je već u sedmom bilo 1:1. Lopta nabačena u šesnaesterac sa leve strane pada pravo na nogu Pavlovića kome nije bilo teško da savlada Savića.

Imali su gosti preko Andrejića još jednu kolosalnu priliku, ali se ovoga puta istakao Vučković i odbranio dobar udarac.

U 22. minutu Andrejić je dobio jednu dobru dubinsku loptu uleteo "kao tane" u kazneni prostor, gađao i pogodio za 1:2. Ovo je bio rezultat sa kojim se otišlo na pauzu.

U drugom delu igre viđeno je jako malo "fudbala". 

U 53. minutu opravdano je dosuđen kazneni udarac sa 11 metara za domaći tim. Siguran egzekutor najstrožije kazne bio je Nemanja Pavlović, 2:2.

Do kraja meča beležimo par poluprilika na obe strane. Gosti su mogli do novog vođstva preko izglednih šansi Andrejića i Kovačevića, ali se rezultat nije menjao.

Na kraju reklo bi se zaslužena podela bodova iako je gost bio za nijansu bliži pobedi.

FUD (Brus) - Sloga (Lozna) 2:2 (1:2)

Gradski stadion u Brusu, gledalaca: 50

FUD: Vučković, R. Obradović, A. Obradović (od 49' Nikolić), Jelić, Čaloveić, Pavlović, Karadžić (od 83' Simić), Vračarević, Zdravković, Deljanin (od 83' Minić), Luković

Sloga: Savić, Mi. Kovačević, Ma. Kovačević, S. Nedeljković, Vasiljević, Milošević, Andrejić, Milojević, N. Nedeljković, Mladenović, Velisavljević

U narednom kolu ekipa Sloge na svom stadionu kraj Morave u Lozni dočekuje sastav Dedine dok FUD gostuje u Stalaću kod tima Trudbenik.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading