DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Sastav Višesave potvrdio kvalitet i savladao jako neugodan tim Rampe!

Autor:

Sport

04.05.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan susret u Bajinoj Bašti.

DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Sastav Višesave potvrdio kvalitet i savladao jako neugodan tim Rampe!

Foto: FK Višesava

U okviru 23. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Višesave iz Bajine Bašte ugostila je sastav Rampe iz Požege, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:0.

Republika

Sastav Višesave je u ovaj duel ušao sa prvog mesta na tabeli, jedan bod prednosti ima tim iz Bajine Bašte u odnosu na prvog pratioca, dok ekipa Rampe sa 47 osvojenih bodova drži petu poziciju na tabeli.

U Bajinoj Bašti viđena je sjajna fudbalska predstava, odlična utakmica dostojna derbija kola, puna tempa, brzine, intenziteta, muških duela, ali sve u granicama fer i korektnog ponašanja.

U prvih 35 minuta gosti su igrali jako dobro. Nametnuli su igrači Rampe svoju pas igru i propustila je dve odlične šanse za vođstvo. Tešović i Mutavdžić su mogli da zatresu mrežu golmana domaćih, Aćimovića, ali u tome nisu uspeli.

Od 35. minuta domaći igrači preuzimaju inicijativu i u sledećih pola sata su bili bolji rival na terenu.

Na desetominutni odmor se otišlo bez golova, sa dva žuta kartona, po jedan na obe strane.

Republika

Foto: FK Rampa Požega

Igrači Rampe će uskoro zaigrati u novoj opremi

U 51. minutu lopta u kaznenom prostoru gostiju je završila na ruci jednog od igrača Rampe, glavni sudija je opravdano pokazao na belu tačku.

Siguran realizator najstrižije kazne bio je Igor Ivanović za prednost Višesave od 1:0.

Trgli su se gosti posle primljenog gola, polako su vratili loptu u svoj posed i krenuli sa sa ofanzivom ka golu Aćimovića.

Mogla je Rampa do izjednačenja preko Tešovića, kao i nakon volej udarca Bondžulića, gde je jedan od igrača domaćina sa gol linije izbacio loptu.

Sledeća promena rezultata viđena je u 84. minutu kada je Dušan Janković povisio prednost Višesave na 2:0.

Pred sam kraj meča, Slobodan Mutavdžić smanjuje zaostatak svog tima na 2:1, i to je ujedno bio i konačan rezultat susreta. 

Višesava (Bajina Bašta) - Rampa (Požega) 2:1 (0:0)

Višesava: Aćimović, Jovanović (od 74' Andrić), Marković, F. Mitrović, N. Mitrović, Janković, Tošić, Simić, Ivanović (od 81' Jugović), Malešević

Rampa: Varagić, Cvijović (od 68' Ćirjanić), Pavlović, Šimšić (od 56' Bondžulić), Savić, Stevanović, Mutavdžić, Šojić, Tešović, Savatijević, Dimitrijević

Iz redova Rampe su posle derbi susreta poručili:

- Pobeda domaće ekipe koja je pokazala da ima kvalitet i da je zasluženo na prvom mestu na tabeli, nema naš tim za čim da žali, odigrali smo dobru utakmicu i svi igrači su dali maksimum i pokazali su odličnu formu.

U sledećem kolu ekipa Rampe dočekuje Kotroman sa Mokre Gore, dok sastav Višesave očekuje gostovanje timu Avijatičar Vranjani.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading