NOJER NEMA DILEMU: Bajern će osvojiti Bundesligu!

Autor:

Sport

05.05.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački golman se i dalje oporavlja od teške povrede.

NOJER NEMA DILEMU: Bajern će osvojiti Bundesligu!

Foto: Tanjug/AP

Golman Bajerna Manuel Nojer izjavio je danas da njegov oporavak od povrede ide dobro i dodao da je počeo sa treninzima, prenose nemački mediji.

Nojer je početkom decembra prošle godine polomio nogu na skijanju.

- Dobro sam. Srećan sam što mogu da dolazim na teren za trening svaki dan i da tamo obavljam aktivnosti. Oporavak ide veoma dobro, zadovoljni smo. Poslednji testovi su takođe bili dobri. Dobro je napraviti korak napred svaki dan. Svi smo optimisti - rekao je Nojer.

Foto: Tanjug/AP

Manuel Nojer, golman Bajerna

On je istakao da je uveren da će Bajern da odbrani titulu u Bundesligi.

- Golmanski treninzi koje radim u zatvorenom prostoru idu dobro. Sada mogu bez problema da vozim bicikl i radim vežbe snage. Viđam saigrače svaki dan i mnogo komuniciramo jedni sa drugima. Sada smo ponovo uzeli stvar u svoje ruke. Siguran sam da ćemo biti šampioni Nemačke - istakao je Nojer.

Podsetimo, četiri kola pre kraja Bundeslige, ekipa Bajerna se nalazi na čelu tabele, sa 62 osvojena boda, jednim više od drugoplasirane Borusije iz Dortmunda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading