DRAME U BUNDESLIGI: Nastavljena AGONIJA Bajerna, Borusija u nadoknadi ISPUSTILA pobedu! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.04.2023

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrana su četiri duela u okviru 28. kola nemačkog prvenstva.

DRAME U BUNDESLIGI: Nastavljena AGONIJA Bajerna, Borusija u nadoknadi ISPUSTILA pobedu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna iz Minhena

Fudbaleri Bajerna iz Minhena nisu uspeli da zabeleže pobedu u meču 28. kola Bundeslige, pošto su na svom terenu odigrali samo 1:1 (1:0) protiv ekipe Hofenhajma.

Pove je domaćin preko Bendžamana Pavara u 17. minutu, ali su gosti uspeli da izjednače u 71. minutu, preko Andreja Kramarića. Ponovo je Pavar bio strelac u 74, ali je ovaj gol VAR poništio, pa je do kraja meča ostalo 1:1, što je još jedan pokazatelj da je situacija u Minhenu daleko od idealne.

Kiks Bajerna po običaju nije uspela da iskoristi Borusija iz Dortmunda, koja je odigrala 3:3 (0:2) na gostovanju u Štutgartu.

Imali su "milioneri" dva gola prednosti, zatim i igrača više, ali im ni to nije bilo dovoljno da stignu do pobede. Štutgart je stigao do 2:2, Rejna je u 92. minutu vratio svom timu prednost, ali je u sedmom minutu nadoknade Katompa Mvumpo šokirao goste i done bod svom timu.

U ostalim mečevima, Lajpcig je na svom stadionu savladao Augzburg sa 3:2, a igrač utakmice je svakako bio Timo Verner, koji je postigao dva gola, a uz je imao i jednu asistenciju.  Sa druge strane, u Kelnu smo videli podelu bodova, gde su domaći "jarčevi" odigrali 1:1 sa Majncom.

Do kraja današnjeg dana ostao je još jedan duel da se igra, a od 18:30 će se sastati ekipe Frankfurta i Borusije iz Menhendgladbaha.

Na tabeli i dalje vodi Bajern Minhen sa 59 bodova, Borusija je na 57, dok Lajpcig ima 51.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading