SPEKTAKLI U BUNDESLIGI: Bajern i Borusija nastavili šampionsku trku - Majnc i Verder odigrali meč za PAMĆENJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.04.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrano je pet mečeva u okviru subotnjeg programa nemačke Bundeslige.

SPEKTAKLI U BUNDESLIGI: Bajern i Borusija nastavili šampionsku trku - Majnc i Verder odigrali meč za PAMĆENJE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna iz Minhena

Fudbaleri Bajerna iz Minhena su stigli do nove pobede u meču 27. kola Bundeslige, pošto su u gostima savladali ekipu Frajburga sa 1:0 (0:0).

Jedini gol na utakmici je postigao Matijas de Liht, koji je pogodio u 52. minutu, posle asistencije Džamala Musijale. Ovim trijumfom su Bavarci ostali na čelu tabele u prvenstvu, sa 58 bodova, dva više od Dortmunda, koji je takođe stigao do trijumfa.

Borusija je slavila na svom stadionu protiv neugodnog Union Berlina, rezultatom 2:1 (1:0) i tako srušila sve snove ove ekipe o šampionskoj tituli.

Domaćina je do vođstva doveo Donijel Malen u 28. minutu, Behrens je u 61. izjednačio na 1:1, ali je Jusufa Mukoko u 79. minutu doneo pobedu "milionerima" i tako sačuvao nadu da mogu do titule.

Meč za pamćenje su odigrali Majnc i Verder iz Bremena, a utakmica je završena rezultatom 2:2 (0:0).

Neverovatno zvuči podatak da na ovom meču nije bilo pogodaka sve do 85. minuta, a zatim su viđena čak četiri do kraja duela. Ažorg je doveo domaćina do prednosti u 85. minutu, dva minuta kasnije je Stage izjednačio, a delovalo je da je posle gola Vajpera u 94. minutu domaći tim stigao do pobede. Ipak, samo minut kasnije Verder stiže do izjednačenja preko Fulkruga, čime je zaključen spektakl u Majncu.

Odigrana su još dva meča, a do pobeda su stigle ekipe Kelna i Leverkuzena. Keln je slavio na gostovanju Augzburgu sa 3:1, dok je Bajer na svom terenu savladao Frankfurt, takođe sa 3:1.

Do kraja dana je ostao još jedan duel da se odigra, a sastaće se Herta i Lajpcig.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading