BAJERN JE VLADAR NEMAČKE: Bavarcima dovoljno poluvreme, Dortmund PONIŽEN u Minhenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.04.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešan start za Tomasa Tuhela na klupi nemačkog šampiona.

BAJERN JE VLADAR NEMAČKE: Bavarcima dovoljno poluvreme, Dortmund PONIŽEN u Minhenu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

FK Bajern Minhen

Fudbaleri Bajerna iz Minhena savladali su na svom terenu Borusiju Dortmund sa 4:2 (3:0) u derbi susretu 26. kola nemačke Bundeslige.

Domaći su već na startu meča stigli do velike prednosti, počekom drugog dela je ona iznosila i 4:0, da bi tim iz Dortmunda tek u samom finišu uspeo da malo popravi sliku i smanji poraz.

Sve je počelo već u 13. minutu, kada je Gregor Kobel, golman "milionera", napravio neverovatan kiks, promašio je loptu, pa je lopta koju je Dajo Upamekano poslao sa gotovo 60 metara, na kraju završila u golu. Od tada, usledio je kolaps domaće ekipe.

Već u 18. minutu je bilo 2:0, posle gola Tomasa Milera, a isti igrač je samo pet minuta kasnije doneo svom timu i tri gola prednosti. Tim rezultatom se otišlo i na poluvreme.

U nastavku smo videli sličan scenario. Kingsli Koman je u 50. minutu postigao i četvrti gol svoje ekipe, čime je gostima dao do znanja da nemaju čemu da se nadaju do kraja meča. Jedino što je tim iz Dortmunda do kraja uspeo je da smanji prednost Bajerna, preko Emrea Džana u 72, odnosno Donijela Malena u 90. minutu.

Ovo je bio prvi meč za Tomasa Tuhela na klupi Bajerna, a ako se po jutru dan poznaje, Bavarce čeka uspešan kraj sezone.

Posle 26. kola, tim iz Minhena je prvi na tabeli sa 55 bodova, dok je Borusija druga, sa dva manje, dok je na trećoj poziciji Union Berlin sa 51 osvojenim bodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading