SIMONOVIĆ ODGOVARAO NA VAŠA PITANJA: Od Radonjića mu je draži ON! Otkrio sa kim nikako ne sme da ide u grad i zašto je igrao u kratkim čarapama! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.04.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš dao je ekskluzivni intervju čitaocima našeg portala.

SIMONOVIĆ ODGOVARAO NA VAŠA PITANJA: Od Radonjića mu je draži ON! Otkrio sa kim nikako ne sme da ide u grad i zašto je igrao u kratkim čarapama! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marko Simonović

Nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši kapiten Crvene zvezde Marko Simonović bio je gost emisije portala Republika.rs u kojoj je odgovarao na pitanja čitalaca.

Na adresu naše redakcije stigao je veliki broj mejlova ljubitelja košarke koji su želeli da saznaju razne stvari o popularnom Simonu, a mi smo odabrali 10 najzanimljivijih pitanja i od njih napravili isključivo vaš intervju sa proslavljenim asom.

- Što se tiče reprezentativne karijere, za najveći uspeh smatram prvu medalju koju smo mi kao generacija osvojili, na Mundobasketu 2014. godine. To je bilo baš upečatljivo. Naravno, tu su i srebra sa Olimpijskih igara i Evropskog prvenstva koja su kasnije došla - rekao nam je, između ostalog, Marko.

Zatim je, uz dosta muke, izabrao Aleksandra Đorđevića pre Dejana Radonjića.

- Sale mi je promenio malo pogleda na košarku, ali i na život i na svet. Bio je tu za mene u nekim baš teškim trenucima.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Đorđević i Dejan Radonjić

Takođe, Simonović je otkrio i ko su mu bili omiljeni saigrači, kao i protiv koga nikako nije voleo da igra.

Naravno, bilo je tu i nekih šaljivih pitanja, a u odgovorima je Marko otkrio zašto je igrao u plitkim patikama i kratkim čarapama, te ko je veći šmeker - on ili Branko Lazić, kao i još nekoliko zanimljivih stvari.

Kompletan vaš intervju sa nekada sjajnim trojkašem možete pogledati u video snimku na početku teksta, ali i na YouTube kanalu Republika News.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
BEOGRADJANI

15.04.2023 22:07

POZNATI KRADLJIVAC PEHARA. TO JE NJEGOV DOMET. ,,JAK " KOSARKAS !?