NIŠTA NIJE GOTOVO, U TRCI SMO ZA JOŠ DVA TROFEJA: Nedović ZAPRETIO Partizanu pred finiš sezone!

Autor:

Sport

15.04.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek crveno-belih ističe da se nada da će njegov tim dobru formu preneti na završnicu takmičenja na Jadranu.

NIŠTA NIJE GOTOVO, U TRCI SMO ZA JOŠ DVA TROFEJA: Nedović ZAPRETIO Partizanu pred finiš sezone!

Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović rekao je danas u intervjuu za grčki "SDNA" da su crveno-beli zaslužili da uđu u plej-of Evrolige, iako su u ligaškom delu elitnog takmičenja završili na 10. mestu sa učinkom 17-17.

- Nažalost, nismo ušli u plej-of. Mislim da smo zaslužili. Doživeli smo teške poraze u mečevima koje smo kontrolisali, ali sad ništa ne možemo da promenimo. To je košarka - rekao je Nedović.

Istakao je da Crvena zvezda imamo dva cilja koja mora da ispuni.

ABA liga je veoma važna, a imamo i srpski šampionat. Imamo čemu da se nadamo, da probamo i prenesemo dobru igru iz finiša Evrolige na ostatak sezone - rekao je Nedović za "SDNA".

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Fakundo Kampaco

Osvrnuo se i na izjavu trenera Duška Ivanovića koji je istakao da bi Zvezda mogla i do titule da je ušla među osam najboljih ekipa elitnog takmičenja.

- To je ono u šta on veruje i što je pokušao da prenese na nas. Kad uđete u Top 8 sve je moguće. Na jednu ste pobedu u gostima od F4, a ako sačuvate domaći teren, a onda tamo svašta može da se desi. Sigurno ćemo se sećati ove sezone koja za nas nije uspešna. Cilj je bio Top 8 i nismo to ostvarili. Ali, kao što sam rekao, još smo u trci za dva trofeja - kaže Nedović.

Grke je posebno interesovalo kakav odnos ima sa odličnim prijateljem Joanisom Papapetruom sa kojim je delio svlačionicu u Panatinaikosu.

- To je nešto neverovatno, nešto izvan košarke. Ne zanima me što igra za Partizan, a i njega što ja igram za Zvezdu. Naravno, zbog naših rasporeda nismo imali priliku da se susrećemo koliko smo želeli. Stalno pričamo preko telefona i dopisujemo se. Drago mi je zbog njega što ide u Top 8. Nadam se da ću imati priliku da igram protiv njega u finalu ABA lige i pobedim ga - kazao je Nedović.

Podsetimo, Crvena zvezda se trenutno nalazi na drugom mestu AdmiralBet ABA lige, pa će u slučaju da Partizan ne doživi neki šokantan poraz, u doigravanje ući bez prednosti domaćeg terena u velikom finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading