Stefan Krkobabić: Sloga kao večiti ideal, potrebnija nam je danas više nego ikada!

Autor:

Vesti

15.04.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi sto trideset gradskih i opštinskih odbora Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda upriličili su susrete sa građanima širom Srbije.

Stefan Krkobabić: Sloga kao večiti ideal,  potrebnija nam je danas više nego ikada!

Foto: Amir Hamzagić

PUPS sa građanima Srbije u susret Vaskrsu, tim povodom Stefan Krkobabić, potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletara Srbije - Solidarnost i pravda izjavio je: 
 
- Sloga kao večiti ideal,  potrebnija nam je danas više nego ikada. Samo jedinstveni i okupljeni oko najbitnijih državnih i nacionalnih ciljeva možemo da opstanemo i trajemo. Zato nam je potrebno međusobno poštovanje, razumevanje i uvažavanje različitosti. To je prvi korak da po Vaskrsu budemo jači, a da okruženje i svet to prepoznaju i da se prema tome ravnaju.

Svi  sto trideset gradskih i opštinskih odbora Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda upriličili su susrete sa građanima širom Srbije.  Spontani susreti bili su prilika da se iskaže bliskost i solidarnost sa bližnjima povodom najvećeg hrišćanskog praznika. Blaga reč i puno međusobno razumevanje pratili su akciju darivanja vaskršnjih jaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading