POTPREDSEDNIK PUPS PORUČIO: Izbori u Beogradu šansa za trinaestu penziju

Autor:

Vesti

07.04.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS Solidarnost i pravda vanredne izbore u Beogradu vidi kao šansu za trinaestu penziju.

POTPREDSEDNIK PUPS PORUČIO: Izbori u Beogradu šansa za trinaestu penziju

Foto: PUPS - Solidarnost i pravda /Univerzum HD Media

Stefan Krkobabić

Povodom učestalih najava o mogućem održavanju vanrednih izbora u Beogradu potpredesednik PUPS – Solidarnost i pravda i predsednik Poslaničke grupe Stefan Krkobabić smatra da to može da bude dobra šansa za penzionere.

- Vanredni izbori u Beogradu, PUPS vidi kao šansu da najstariji građani sa najnižim penzijama dobiju više nego neophodu trinaestu penziju. Novaca za to ima. To je novac svih nas, građana Beograda. Na nama je samo da pokažemo svoju solidarnost na delu - kazao je Krkobabić i dodao:

- Istoveremeno na isti način gledamo na predstojeće redovne lokalne izbore sa istim očekivanjem i našim zalaganjem da u svim gradovima i opštinama Republike Srbije najstarijima sa najnižim penzijama pripadne trinaesta penzija. One opštine koje u svojim budžetima nemaju ta sredstva moraće da pomogne državna blagajna - rekao je potpredsednik PUPS.

Kako je istakao Krkobabić, to je jedini način da se u skladu sa postojećim zakonskim rešenjima ublaži sve veća razlika između najviših i najnižih penzija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading