PREDSEDNIK UPUTIO ČESTITKU: Vučić poželeo srećan Uskrs svima koji slave po Gregorijanskom kalendaru: ŽELIM DA PRAZNIK PROVEDETE U MIRU!

Autor:

Vesti

07.04.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je uskršnju čestitku nadbiskupu beogradskom i metropolitu monsinjoru dr Ladislavu Nemetu.

PREDSEDNIK UPUTIO ČESTITKU: Vučić poželeo srećan Uskrs svima koji slave po Gregorijanskom kalendaru: ŽELIM DA PRAZNIK PROVEDETE U MIRU!

Foto: Nemana Pancic

Predsednik je čestitao i svim hrišćanskim vernicima koji Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru

Vaša Preuzvišenosti, Srdačno Vam čestitam Uskrs, najveći hrišćanski praznik. Želim da Uskršnja radost, kao i uvek, zasija punim sjajem i da bude večito nadahnuće za pregoran, složni i zajednički rad na izgradnji još bolje budućnosti za sve naše građane. Delim sa Vama snažno uverenje da će istrajno baštinjenje temeljnih hrišćanskih vrednosti , naročito mira, ljubavi i tolerancije doprineti daljem jačanju Srbije, na dobrobit svih naših građana. Želim da Uskrs provedete u miru, duhovnom spokoju i blagoslovu. Srećan Uskrs! – navodi se u čestitki koju je uputio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (80)

Loading
Kihot

07.04.2023 16:16

Srecan Uskrs svim gradjanima Srbije koji slave!

Djole

07.04.2023 16:19

Лепа честитка од стране председника. Срећан празник свим верницима

Kaca

07.04.2023 16:19

Srecan Uskrs svim vernicima koji slave.

Jelena

07.04.2023 16:20

Još jednom pokazuje da poštuje i druge narode. Uvek čestita praznik. To rade pravi lideri i ljudi.