PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO: Predstoji težak period, sazvaću Skupštinu SNS 27. maja!

Autor:

Vesti

10.03.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je dodao da će se zemlje suočavati sa dodatnim pritiscima oko KiM.

PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO: Predstoji težak period, sazvaću Skupštinu SNS 27. maja!

Foto: Printscreen

Lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, na sednici Glavnog odbora stranke, da će sazvati Skupštinu SNS za 27. maj.

Vučić je u MTS dvorani rekao da su u toku pripreme za skupštinu stranke i istakao da predstoje važne nedelje i meseci.

- Nedovoljno često držimo sednice GO i dobro je da se okupimo i saslušamo jedni druge. Oko skupštine stranke, u skladu sa statutom SNS, o čemu smo na Predsedništvu pričali, 26. ili 27. aprila, sazvaću skupštinu za 27. maj ove godine. I u toku su već unutarstranački izbori, negde se odvijaju na dobar način, negde na manje dobar način - rekao je Vučić. Najavio je da će se na skupštini krajem maja birati svi stranački organi.

- Ali ću i danas, želim o tome da govorim, o mojoj ideji, po prvi put na sednici GO predočiti nešto što bi mogla da bude i odluka skupštine stranke. Mislim da je reč o strateškoj i suštinskoj odluci, pošto ćemo biti u uslovima kada je zemlja pod velikim spoljnim i unutrašnjim pritiscima. Jer, kad neko nije na vlasti 10 ili 11 godina, ne razume to kao svoj nesposobnost, već će krivce tražiti u nama i tako agresija postaje osnovni moto njihovog političkog delovanja - kazao je Vučić.

Dodao je da zato naprednjaci treba da se pripreme za težak period, kao i da će se zemlje suočavati sa dodatnim pritiscima oko KiM.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (69)

Loading
Andrijana

10.03.2023 17:57

Na sve pritiske samo ujedinjeni mozemo da odgovorimo kao pobednici.

Jana

10.03.2023 17:59

Nema sumnje da će pritisci na Srbiju zbog KiM biti sve jači i sve češći i zato moramo biti jedinstveni i složni kako bi smo im odoleli i prevazišli sa najmanje posledica po Srbiju i srpski narod.

Kica

10.03.2023 17:59

Verujem u dobre odluke posle sednice Glavnog odbora.

Nikola

10.03.2023 18:02

Uprkos žestokim pritiscima Srbija čuva mir i brani svoju teritoriju i iz svega će izaći kao pobednik.