MAJKA JE UNAJMILA DADILJU KOJA JE OTELA BEBU I NIKADA JE NIJE VRATILA: Nakon 51 godine razdvojenosti pronađena je, a reči otmičara REŽU - Evo kako je devojčica živela

Autor: N.J.

Lifestyle

09.05.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji su bili presrećni kada je DNK pokazao da je ona njihova nestala ćerka.

MAJKA JE UNAJMILA DADILJU KOJA JE OTELA BEBU I NIKADA JE NIJE VRATILA: Nakon 51 godine razdvojenosti pronađena je, a reči otmičara REŽU - Evo kako je devojčica živela

Foto: Facebook/WE FOUND MELISSA!!!

Žena koja je oteta kada je imala 22 meseca pronašla je svoju porodicu nakon 51 godine razdvojenosti. Melisu Hajsmit je 1971. godine otela žena koja se predstavljala kao dadilja koju je unajmila njena majka.

Kako se dogodila otmica?

Melisina majka, Alta Apatenko, dala je oglas u lokalnim novinama, tražeći dadilju za čuvanje dece. Alta je u to vreme bila samohrana majka i radila je u restoranu. Otmičar joj je rekao:

- "Znaš, stvarno volim decu i imam ovo ogromno dvorište i deca se vole igrati tamo",  a ja sam bila očajna, trebala mi je dadilja jer sam je sama izdržavala - objasnila je Melisina majka.

Foto: Youtube printscreen

Melisa sa porodicom

Melisina sestra, Šeron izjavila je:

- Moja mama učinila je najbolje što je mogla s ograničenim resursima. Nije mogla da rizikuje da dobije otkaz. Dakle, verovala je osobi koja je rekla da će se brinuti za njeno dete. Ona je 50 godina živela sa osećajem krivice zbog gubitka Melise. Takođe, živela je sa optužbama zajednice i cele zemlje da je povredila ili ubila vlastitu bebu. Tako mi je drago što se Melisa vratila. Takođe sam zahvalna što imamo opravdanje za moju mamu.

Melisa je odrasla pod lažnim imenom Melani sa ženom koja je otela.

- Mislila sam da je ona moja prava mama, ali sigurna sam da je zažalila što me ima. Nije bilo bliskosti... ni ljubavi. Ceo život mi je govorila da sam imala oštećen mozak… moja majka je bila emocionalno zlostavljana, a moj očuh seksualno zlostavljan - objašnjava Melisa.

Slučaj je zastareo onog momenta kada je Melisa napunila 18 godina. Ipak, ona ne traži kaznu za svoju otmičarku.

 - Ne želim da ode u zatvor, samo želim da kaže, "Ja sam, izvini" - priča i dodaje da je želela priznanje od žene da je ona oteto dete koje policija traži.
 

Porodica se oglasila na Fejsbuku i podelila oduševljenje što je sada već odrasla žena pronađena. Nakon što su obavili DNK testiranje videli su da je to Melisa, prenosi "Your Tango".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading