ISPOVEST ŽENE KOJA SUMNJA DA JOJ SVEKRVA VRAČA: Jeziva priča počinje kada shvati šta je POPILA, a sada je još gore "Nestaju mi stvari, a ispod kreveta našla sam OVO"

Autor: N.J.

Lifestyle

03.05.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kada su moji roditelji čuli šta sam popila rekli su mi da to više ni slučajno ne radim".

ISPOVEST ŽENE KOJA SUMNJA DA JOJ SVEKRVA VRAČA: Jeziva priča počinje kada shvati šta je POPILA, a sada je još gore "Nestaju mi stvari, a ispod kreveta našla sam OVO"

Foto: shutterstock

Jedna žena ispričala je svoju ispovest za portal "Republika". Naime, ona je u braku već oko pet godina, živi sa suprugom i njegovim roditeljima. Momenat zabavljanja i početak veze bio je skoro pa idealan, ali od kako je počela da živi sa njegovim roditeljima u istoj kući situacija se drastično menja.

- Udata sam već pet godina. Živim sa suprugom i njegovim roditeljima u istoj kući. Kada smo muž i ja stupili u vezu bilo nam je super, onda sam se preselila kod njega i naglo kreću naši loši odnosi. Nekada sam se pitala da li nam je neko vračao. Mi se godinama već svađamo, stalno smo na “ratnoj nozi“ što bi se reklo, od super odnosa sa mojim roditeljima, on je postao neprijatelj i sa njima i sa mnom. Da napomenem, nikada nije došlo do neke prevare ili konkretnog razloga zbog čega se toliko svađamo - počela je ona priču za naš portal.

Već duže vreme nju brine šta se zaista dešava među njima i zbog čega nikako ne mogu da reše problem.

Foto: Shutterstok

Svekrva i snajka svađa

- Onda sam malo počela da razmišljam, a na putu ka uviđanju istine pomogla mi je njegova baba koja takođe živi sa nama. Sa svekrvom takođe imam problema, naporna je, ne daje mi dva minuta mira, a u jednom periodu je dete koje imamo, na čudan način bilo vezano za nju. Vratila sam se nekoliko godina unazad i setila situacije. Kada sam došla prvi put kod njih kući ona mi je dala neku "svetu vodu“ da pijem sa objašnjenjem da je to iz manastira. Kada su moji roditelji to čuli rekli su mi da to više ni slučajno ne radim. Posle evo pet godina, nikada više mi nije dala istu tu vodu. Čuva je u sobi i kaže da je "lekovita“, a kad god je nju nešto bolelo, na primer glava, nikada nije uzela tu istu vodu da popije - objašnjava i dodaje:

- Kasnije sam saznala od babe mog supruga da ona tu vodu donosi od vračara. Bilo je još nekoliko situacija zbog kojih se ježim što uopšte živim tu. Videli su moju svekrvu kako maše nečim ispred kolača koje je htela da posluži mojim roditeljima, na sreću oni nisu uzeli ništa i više neće čak ni kafu da piju ako je ona kuva.

Foto: shutterstock

Svekrva narušava odnos sina i snajke

Sada, dešava se nešto novo, zbog čega žena dodatno sumnja da nije sve u redu. Nestaju joj stvari iz kuće, iako je za nestanak obuće pokušala da pronađe opravdanje, jednostavno priča nema logike.

- Prvo sam primetila da mi fali jedna japanka, a onda i torba. Za japanku ne znam, dete je malo, možda je bacilo, ali teško da to ne bih primetila jer sam stalno sa njim. Već za torbu mogu sigurno da kažem da dete nije diralo, prvo jer ne može da dohvati, drugo torba nije laka i mala kao japanka. Nikome je nisam pozajmila, a ni ne izlazim često da sam mogla da zaboravim celu torbu. Pored toga, primetila sam da su mužu nestale neke majice, kao i detetu. I na sve to našla sam izrezane muške pantalone (od mog supruga), isečena je cela nogavica na mestu gde je porub bez nekog razloga. Ja to nisam uradila, on naravno nije jer su pantalone nove i to stoji ispod našeg kreveta već neko vreme, sve dok ja nisam počela da "sklapam kockice". Zbunjena sam i preplašena - završava ona svoju ispovest.

Šta biste vi uradile da ste na mestu ove žene?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading