KADA JE SAZNALA SA KIME JE DEČKO PREVARIO, SAMO ŠTO SE NIJE SRUŠILA! Uskoro se UDAJE i on očekuje pozivnicu ruku pod rukom sa njenom...

Autor: N.J.

Lifestyle

02.05.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ona hoće da ga dovede na moje venčanje".

KADA JE SAZNALA SA KIME JE DEČKO PREVARIO, SAMO ŠTO SE NIJE SRUŠILA! Uskoro se UDAJE i on očekuje pozivnicu ruku pod rukom sa njenom...

Foto: Shutterstock

Jedna devojka uskoro se udaje i pravi svadbu. U prošlosti, nije imala lepo iskustvo jer ju je bivši dečko prevario sa sestrom, a na sve to ona želi sada da joj bude pratnja na venčanju.

Buduća mlada tada je bila potpuno izbezumljena, a ni sada se ne oseća bolje kada joj je sestra saopštila da želi njenog bivšeg da dovede kod njen na venčanje.

- Bivši me je prevario sa sestrom -  sada želi da ga dovede na moje venčanje. Niko ne želi svog bivšeg dečka na venčanju, pogotovo ako vas je prevario sa rođenom sestrom - rekla je.

Foto: Unsplash/ Nathan Dumlao

Mlada u venčanici

Kako buduća mlada ističe, sa sestrom je imala ozbiljne nesuglasice kada je poželela da ga povede na venčanje. Objasnila je da su u vezi, ali da je upravo on izazvao razdor zbog čega nisu u sjajnim odnosima. Uprkos svemu što se dogodilo među njima, rođena sestra i dalje želi da ga povede, ostavljajući je u neprijatnoj situaciji. Sve je postalo prilično "napeto", i mlada nije sigurna da li da joj pošalje pozivnicu.

- Obe smo rekle neke uvrede i od tada su stvari napete. Nismo puno razgovarale od kada se to desilo i bilo nam je teško. S jedne strane, ona je moja sestra i ne želim je potpuno isključiti iz tako važnog događaja u mom životu. S druge strane, stvari su među nama još uvek napete i ne želim da izazovem bilo kakvu dramu ili uništim moj poseban dan. Odlučila sam da razgovaram s njom i vidim možemo li da rešimo ovo. Ne želim zauvek da se osećam krivom, a da ona bude isključena iz mog života - napisala je ona na Redditu.

Mnogi korisnici su ostali bez reči zbog sestrine smelosti, prenosi "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading