ZBOG ISKUSTVA SA STRIPTIZETOM NE MOŽE DA SPAVA: Ne zna šta je uradio, odvela ga u SOBU, a od njenih reči hvata JEZA!

Autor:

Lifestyle

09.04.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetio je klub gde je imao prisniji odnos sa striptizetom.

ZBOG ISKUSTVA SA STRIPTIZETOM NE MOŽE DA SPAVA: Ne zna šta je uradio, odvela ga u SOBU, a od njenih reči hvata JEZA!

Foto: Shutterstock

Muškarac je otišao u klub gde mu je striptizeta plesala u krilu, iako ima devojku, ali to nije sve. Zbog onoga što je uradio nikako se ne oseća dobro, te ga toliko izjeda krivica da razmišlja da kaže devojci šta se desilo. On je savetnicu “Suna“ zamolio za mišljenje:

- Striptizeta mi je zaplesala u krilu i iako sam je jedva dotaknuo, osećam se tako krivim. Mnogi muškarci rade isto, ali ja se borim da nastavim dalje. Imam 28 godina, a moja devojka 27 godina. Zajedno smo pet godina i ovo je moja najduža veza i zaista vidim budućnost sa tom ženom. Obožavam je i sada razmišljamo o braku i osnivanju porodice - počeo je priču.

Takođe, on objašnjava da je pre uživao kada mu devojka spomene planove za budućnost dok ga sada izjeda krivica jer se seti te večeri sa striptizetom i ne zna šta da radi.

Foto: shutterstock

Muškarac i žena imaju intimni odnos

- Sada se osećam nelagodno kad spomene bilo šta o budućnosti jer me obuzima osećaj krivice. Svidela mi se jedna plesačica i predložila mi je privatni ples u krilu u jednoj od soba. Prijatelji su me nahuškali i sve je izgledalo kao nevina zabava, ali dok smo bili sami u sobi, malo sam se zaneo. Nije se skinula, ali mi je šapnula da ako mi se sviđa ono što vidim trebalo bi da zadovoljim sam sebe. Bio sam toliko napaljen da je to tačno ono što sam uradio. Čim sam završio osetio sam sramotu. Muka mi je jer znam da sam prevario devojku. Kako da je zaprosim sada kada se osećam kao prevarant? - pita on.

Foto: shutterstock.com

Muškarac se nervira zbog odluke koju je doneo

Savetnica mu je odgovorila:

- Budimo iskreni - sve što sklanja fokus s vaše veze je varanje, zbog čega se osećate tako loše. Svako greši u životu, bitno je da učite iz grešaka. Ako misliš da bi to devojka mogla da sazna od nekoga, bolje da čuje od tebe koliko god da je teško reći. Budući da deluje kao da se stvarno kaješ i shvatio si da ovo nije u skladu sa tvojim moralom, možda bi bilo najbolje da prećutiš. Takođe, vodi računa o tome koliko alkohola piješ, jer to uzrokuje da se ljudi ponašaju na način na koji ne bi nikada da su trezni. Ako voliš partnerku, nemoj više na ovaj način ugrožavati vezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading