PONIŽENJE SVETSKIH RAZMERA! Ispovest muškarca kog je žena doslovno uništila: Ležao sam u bolnici, a ona...

Autor:

Lifestyle

25.03.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U braku su deset godina i ovo se ne radi ni najvećem neprijatelju.

PONIŽENJE SVETSKIH RAZMERA! Ispovest muškarca kog je žena doslovno uništila: Ležao sam u bolnici, a ona...

Foto: Unsplash/ Christian Erfurt

Besan muškarac

Jedan muškarac podelio je svoju priču za "Sun" i tražio je pomoć od njihove savetnice. Naime, dok je on bio u bolničkoj postelji, žena sa kojom je deset godina u braku imala je intimni odnos sa ljubavnikom u njihovom bračnom krevetu.

- Prošli mesec doživeo sam ozbiljnu nesreću na putu kući s posla i teško slomio nogu. Morao sam otići u bolnicu na operaciju i rečeno mi je da će mi nakon toga trebati meseci fizioterapije. Žena me odvezla do bolnice na operaciju, poljubila me i rekla da će doći sutradan. Dva dana se više nisam čuo s njom! Druge muškarce na mom odeljenju posećivale su žene i devojke koje su donosile čokoladu i časopise. Moja žena nije ni poslala poruku - počeo je priču.

- Dok sam bio pod anestezijom u operacionoj sali, moja žena je imala seks sa ljubavnikom u našem bračnom krevetu. Tako se malo brine za mene da se nije mogla ni potruditi da me poseti i vidi kako sam. U braku smo 10 godina. Ja imam 48, a ona 45. Sumnjao sam da me vara ali nisam imao dokaza.

Foto: shutterstock

Muškarac i žena na krevetu imaju intimni odnos

- Stalno je bila na telefonu, prisluškivao sam, ali nikada nije bilo vidljivih poruka - jer ih je sve izbrisala. Kad god bih je pitao šta radi, rekla bi da razgovara s najboljom prijateljicom. Zašto onda brisati poruke? Čak mi se i rugala da sam nesiguran - objašnjava on.

Foto: www.pexels.com

Žena se podsmeva muškarcu

Kada je konačno došla, primetio je da ne nosi prsten jer je kako kaže smršala i spada joj.

- Onda je moj komšija i prijatelj došao da me vidi. Rekao mi je da je primetio kako moja žena pušta stranca u našu kuću i iz nje ne izlazi dok sam bio u bolnici - uključujući i period kad su me operisali. Nije bilo sumnje da je varala. Volim svoju ženu i omogućio sam joj dobar život, podržavajući je finansijski i dajući joj sve što je ikada mogla poželeti. Da li bi trebalo da je ostavim? - pitao je on.

Foto: shutterstock.com

Tužan muškarac

Savetnica mu je objasnila da se žena ponaša okrutno, više puta ga je legala i vređala stoga je pokazala da je sebična. Takođe, naglašeno mu je da obavezno razgovara sa njom o sumnjama i osećanjima koja gaji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading