UŽAS I JEZA! NAĐA UBILA SINOVE, PA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Otkriveno na koji način je presudila deci, policajci zatekli stravičan prizor (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

25.03.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dečaka zadavljena su na smrt i pronađena u spavaćoj sobi na spratu u kući u Londonu.

UŽAS I JEZA! NAĐA UBILA SINOVE, PA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Otkriveno na koji način je presudila deci, policajci zatekli stravičan prizor (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/The Telegraph

Ubistvo i samoubistvo u Londonu

Nađa je ubila sinove Aleksandra (9) i Maksimusa (7), pa izvršila samoubistvo ranije ovog meseca u zločinu koji je šokirao naciju u Velikoj Britaniji.

Dva dečaka zadavljena su na smrt i pronađena u spavaćoj sobi na spratu, dok je telo njihove majke pronađeno u kući u Londonu, saopštio je mrtvozornik.

Nadležni su rekli da su dečaci Aleksandar (9) i Maksimus (7) umrli od "ligaturne kompresije vrata" i pronađeni su u spavaćoj sobi na spratu ranije ovog meseca, dok je u petak otvorena istraga o njihovoj smrti.

Foto: Metropolitan police

Nađa De Jager

Braća su pronađena mrtva zajedno sa svojom majkom Nađom De Jager (47) u kući u Lodonu. Njen privremeni uzrok smrti naveden je kao suspenzija, medicinski termin koji uključuje vešanje.

Porodica je pronađena mrtva 9. marta nakon što je policija pozvana da proveri kuću u jugoistočnom Londonu u 23.50 sati, nakon što se javila zabrinutost za živote dečaka.

Policajci su morali na silu da uđu u kuću, piše Mirror, prenosi Telegraf.

 

 

Detektiv Oli Strajd je na sudu opisao scenu koju su zatekli u kući.

- Maksimus je bio na krevetu, dok je Aleksandar ležao na podu pored kreveta. Privremeni uzrok smrti za oboje je dat kao ligaturna kompresija na vratu dok se istraga nastavlja - rekao je on.

Strajd je rekao da je otac dečaka, čije ime nije dato, identifikovao tela sinova.

 

 

Viši mrtvozornik za južni London, Sara Ormond-Valš, rekla je na saslušanju da postoji policijska istraga u vezi sa sve tri smrti.

Nakon što pronađena tela majke i sinova, policija je saopštila da više ne traže nikoga u vezi sa ovim slučajem.

Aleksandar i Maksimus su bili "moderni učenici" i "jedan drugom najbolji prijatelj", rekla je njihova škola.

 

 

Šokirane komšije koje žive preko puta njih rekle su da su bili normalna porodica, koja nikada nije pravila nikakve probleme.

- Užasno je videti dečije igračke ispred kuće - rekla je komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading