UBILA VERENIKA PA ŽIVELA SA NJEGOVIM LEŠOM: Policija zakucala na vrata, a žena monstrum je rekla jednu jezivu stvar

Autor:

Svet

21.03.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pronašla njegovo telo posle prijave njegove poćerke koja nije mogla da stupi u kontakt sa njim dva meseca.

UBILA VERENIKA PA ŽIVELA SA NJEGOVIM LEŠOM: Policija zakucala na vrata, a žena monstrum je rekla jednu jezivu stvar

Foto: Shutterstock, Hall County Sheriff’s Office

Tabita Zelda Vud (46) prikrivala je smrt verenika Leroja Frenklina Krejmera Džuniora (82) dva meseca u Gejnsvilu na Floridi. Sud ju je proglasio krivom za njegovo ubistvo.

Policija i šef policije u junu 2022. godine pretresli su Krejmerov dom i pronašli njegovo telo. Tabita je tada nadležnima rekla da je njen verenik preminuo u prvoj nedelji aprila 2022. i da je živela sa njim sve dok se nisu pojavili ograni reda. Kako stoji u izveštaju Zelda Vud dva meseca je provela sa pokojnim Lerojom.

Autopsija je pokazala da je Krejmer bio ubijen. Uzrok smrti su bili ubodi oštrim predmetom. Policija je pronašla njegovo telo posle prijave njegove poćerke koja nije mogla da stupi u kontakt sa njim dva meseca.

Zelda Vud proglašena je krivom za maliciozno ubistvo, prevaru, za nanošenje smrtonosnih telesnih povreda, prikrivanje smrti i iskorišćavanje starih i nemoćnih lica zarad finansijske dobiti.

Sud ju je proglasio krivom, ali još uvek nisu odredili težinu kazne.

Slična situacija dogodila se početkom marta ove godine kada je otkriveno da je Dženifer Midž iz Ilinoisa prijavila nestanak supruga, a zapravo je osam meseci živela sa njegovim lešom. Za razliku od slučaja Zelde Vud, suprug Dženifer Midž je preminuo prirodnom smrću, ali je nesrećnim spletom okolnosti ostao zaglavljen u skrivenom delu programa kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading