2000. GODIŠTE I VEĆ IDE GOLIH GRUDI I U TANGAMA: Pevačica u ŠOK STAJLINGU - svi samo u nju gledali! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

23.03.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Održano je pravo modno veče, ali neki su čist promašaj!

2000. GODIŠTE I VEĆ IDE GOLIH GRUDI I U TANGAMA: Pevačica u ŠOK STAJLINGU - svi samo u nju gledali! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Prve dodele nagrada Fashion Trust Awards održane su u Los Anđelesu, odajući počast sledećoj generaciji modnih dizajnera koji se usredsređuju na inkluzivnost i održivost u industriji. Gosti su se potrudili da budu obučeni tako da impresioniraju, dok je američka pevačica Šarlot Lorens u tome i te kako uspela, bar za jedan broj ljudi. Ćerka glumice je nosila odvažnu haljinu dok je pozirala fotografima.

Ona ima samo 22 godine i mnogi smatraju sledeći stajling neprikladnim. Imala je potpuno providnu haljinu dugačkih rukava. I ako možda pomislite da je sve prekriveno, zapravo ne, u tome i jeste draž! Devojka je sve otkrila, pa se čak video i crni donji veš, ali i bradavice. Grudi je pokušala da sakrije čipkastim materijalom, ali tkanina je tako mala da je to zaista bilo nemoguće, prenose strani mediji.

Foto: PRofimeida

Šarlot Lorens u potpuno providnoj haljini

Kod struka haljina je otvorena, te se nazire potpuno gola koža. Crne tange su definitivno prvo što upada u oči. Modni stručnjaci smatraju da je ovo čist promašaj za ovakvu priliku. 

Ovo nije prvi put da se pojavljuje u haljini gde se potpuno vidi donji veš. Sličnu kreaciju ponela je pre nedelju dana, koja je takođe prema mišljenju nekih promašaj. I tada, ali i sada komentari su negde slični. Jedni su oduševljeni pa su poručili:

"Sijaš", "Predivna", "Goriš", "Vatra", "Volim tvoj izgled", pisali su ispod njenih fotografija.

Dok su drugi komentarisali da je ovo previše, s obzirom na to da ima samo 22 godine.

Pogledajte njene fotografije u galeriji ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading