KADA OKAČI SLIKE GRUDI NIKO NE MOŽE DA PRESTANE DA IH GLEDA! Devojka sa velikim poprsjem otkriva najveće muke koje ima (FOTO)

Autor:

Lifestyle

07.03.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko bi možda voleo da ima ovakve grudi, ali njoj smetaju.

KADA OKAČI SLIKE GRUDI NIKO NE MOŽE DA PRESTANE DA IH GLEDA! Devojka sa velikim poprsjem otkriva najveće muke koje ima (FOTO)

Foto: Tik tok-devinrenelincoln

Fitnes instruktorka Davin Rene ima velike grudi, te je najiskrenije podelila neke od problema koji joj se dešavaju kada vežba u teretani. Činjenica je da velike grudi nekada mogu da nas ometaju, iako sigurno muški pol tu ne vidi ništa problematično, ali da - jedan od problema dešava se i tokom vežbanja.

Instruktorka tvrdi da je grudi mnogo ometaju na treningu. Ona se bori da postigne formu koju želi, ali ističe da joj grudi smetaju na tom putu. Kako odvlači pažnju drugima, tako je i njoj teško da se koncentriše.

Osim toga, kada ne trenira kao i sve žene poželi malo da se odmori. Otišla je na manikir, a onda je u isto vreme uživala i u stolici za masažu. Problem je bio što nije mogla lepo da sedi na stolici, a da bi pokazala kakve muke joj stvara veličina grudi odlučila je da svakodnevno deli video. Iako ona misli da su joj grudi prevelike, drugi uživaju da je gledaju i mole da malo češće objavljuje slike i snimke. Neki su najiskrenije komentarisali šta misle.

Jedan korisnik na TikTok - u nakon videa ohrabrivao je da malo češće objavljuje slike i snimke iz teretane. Iako je ona možda trenutno nezadovoljna, ljudi su je savetovali i komentarisali koliko je prelepa što je samo jedan od razloga zbog kog nikako ne bi trebalo da se oseća loše, piše "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

08.03.2023 07:03

A kukove nema