POKAZALA ABNORMALNO VELIKE GRUDI IZ KOJIH PRELIVA PLASTIKA PA DOBILA PRETNJE: Rijaliti zvezda na METI, plaši se za bezbednost dece (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

01.03.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starletu neprestano upozoravaju šta će da joj urade.

POKAZALA ABNORMALNO VELIKE GRUDI IZ KOJIH PRELIVA PLASTIKA PA DOBILA PRETNJE: Rijaliti zvezda na METI, plaši se za bezbednost dece (FOTO)

Foto: Profimedia

Britanska starleta i model Kejti Prajs u poslednje vreme ne prestaje da šokira javnost novim odlukama po pitanju estetskih operacija. Prvobitno je javnost iznenadila uopšte idejom da ćerku koja ima 15 godina ubeđuje da radi estetske operacija, što možete pročitati ovde.

Dalje, uradila je nove grudi, do sada smo izbrojali da je to 16. operacija po redu, ali je očigledno nadmašila taj broj. Ipak, ona ne živi mirnim životom, a sada je otkrila sa kakvom traumom se nosi. U emisiji "Mucky Mansion" ispričala je da nije sigurna ni u vlastitom domu jer pretnje neprestano stižu. U poslednjoj epizodi koja se zapravo tiče njenog celokupnog života pokazala je kako preuređuje 19 soba u glamuroznoj kući u kojoj živi.

- Opet sam dobila pretnje, a kao što vidite ovde je sve otvoreno i osećam se veoma ranjivo -  rekla je ona, a onda je kamera snimilila koliko je njena kuća blizu ulice gde je potpuno nezaštićena. 

Foto: Profimedia

Kejti Prajs u kupaćem kostimu pokazala nove grudi

- Dobila sam tri pretnje da će me oteti. Upravo sam dobila još jednu pretnju da će me maskirani ljudi opljačkati. Pogledajte prilaz, skroz je bio otvoren i izložen pa je to još jedan razlog zašto ga moram bolje zaštititi. Imam tatu i brata. Oni znaju da je ovo nužno - priča preplašeno, a prenosi "Dejli star".

Inače ona je kupila nekretninu od bivšeg ministra Fransisa Moda 2014. godine za 2 miliona funti, ali otkriva da je kući smanjena vrednost zbog renoviranja koje je potrebno.

Od tada radi na tome da ogromna kuća postane dom za njeno petoro dece i nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading