NIJE ZA MLAĐE OD 18 GODINA! Ikardi objavio fotku GOLE Vande Nare u krevetu, pa poslao poruku koja je ŠOKIRALA planetu! (FOTO)

Autor:

Sport

01.03.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj par je, sva je prilika, prebrodio krizu te je ponovo zajedno.

NIJE ZA MLAĐE OD 18 GODINA! Ikardi objavio fotku GOLE Vande Nare u krevetu, pa poslao poruku koja je ŠOKIRALA planetu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Mauro Ikardi i njegova bivša ljubav Vanda Nara

Mauro Ikardi i Vanda Nara već godinama su jedan od najintrigantnijih parova u svetu sporta.

U vezu su stupili tako što je Vanda ostavila Maksija Lopeza, Maurovog nekada velikog prijatelja, a veoma često su Ikardi i njegova izabranica raskidali i mirili se.

Delovalo je da je brak konačno pukao pošto je Vanda pala u zagrljaj poznatog argentinskog repera L-Gantea, ali su se Ikardi i ona izgleda već pomirili!

Ikardi je na društvenim mrežama objavio fotografiju gole Vande Nare iz kreveta uz poruku koja je, posle svega, blago je reći šokantna.

Moja žena, moja jedina ljubav, moja kraljica, majka moje dece. Volim te i voleću te do kraja života, moja kraljice - napisao je Ikardi.

 

 

Dakle, nema sumnje da je par ponovo zajedno i pored toga što je prethodnih meseci bilo dosta žestoko između njih i spominjao se čak i razvod.

Mauro Ikardi je prošlog leta pojačao Galatasaraj a ove sezone je na 13 utakmica za turski klub postigao devet, a namestio šesti pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading