VANDA NARA ŠOKIRALA JAVNOST: Nakon razvoda odlučila da promeni posao

Autor:

Sport

13.02.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena Vanda Nara konstantno je pod lupom javnosti, i šta god da uradi privlači pažnju, ali ovo niko nije očekivao.

VANDA NARA ŠOKIRALA JAVNOST: Nakon razvoda odlučila da promeni posao

Foto: Instagram printscreen/wanda_nara

Vanda Nara

Posle razvoda od Maura Ikardija, Vanda je donela odluku da u potpunosti napusti menadžerski posao, kako bi prekinula sve veze sa bivšim mužem.

Postavlja se pitanje šta će Vanda raditi u budućnosti, a sada se pojavila informacija da je ona dobila vrlo unosnu ponudu da vodi planetarno popularni "Masterchef".

Radi se o emisiji u kojoj se kulinarske ekipe takmiče ko će spremiti ukusnije i bolje jelo, a Vanda Nara će voditi argentinsku verziju ove emisije.

Instagram printscreen/wanda_nara

Nara je poslednjih dana i meseci nakon samog razvoda bila u žiži javnosti naročito kada je reč o njenim kontraverznim ispadima.

Podsetimo, prošlih meseci se samo pričalo nezgodnoj situaciji tokom njenog lajvu na društvenim mrežama. Suprugi Maura Ikardija je tokom lajv prenosa ispala bradavica iz majice.

Ona se snimala s drugaricom na krevetu, a kako joj je majica bila otvorenija, ispale su joj grudi. Kada je Vanda shvatila da je pratiocima pokazala više nego što je planirala, uzviknula je: "Vidite mi bradavicu", a zatim je prekinula prenos.

Vanda Nara i Mauro Ikardio su krizi od oktobra prethodne godine kada se pominjalo da je Mauro u Parizu, dok je igrao za PSŽ, varao Vandu sa glumicom Kinom Suarez. Tada se činilo da je ljubav među njima gotova, da bi se nekako izdigli i ostali zajedno. Međutim, do razvoda je ipak došlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading